Egyéb kategória

10 mondat Madonnától, amit minden nőnek ismernie kell

Madonna olyan énekesnő, akit szinte mindegyik korosztály ismer. Bár a szüleink több slágert tudnának felidézni tőle, egy-kettő talán még nekünk is menne. A pop királynőjeként is nevezik – Beyoncé mellett –, de nemcsak a zenéje és stílusa elképesztően megnyerő, hanem a gondolatai is. 
vous - 2015.08.16.
10 mondat Madonnától, amit minden nőnek ismernie kell

Íme 10 Madonna-bölcsesség:

A szerelem olyan, mint egy madár, muszáj repülnie.

Sok ember fél kimondani, mit szeretne. Éppen ezért nem kapják meg azt, amit szeretnének.

Egy nőnek néha muszáj kibírhatatlan hisztérikának lennie. Csak így lehet elérni egy férfinál azt, amit valójában ő is akar, csak még nem tudja.

Nagyon kényelmes életet élünk, és sajnos mások szenvedését és fájdalmát kell látnunk ahhoz, hogy rájöjjünk, mennyi minden adatott meg nekünk, és mennyire hálásak lehetünk.

Számomra nem létezik túl fiatal férfi. Ha elég idős ahhoz, hogy levetkőzzön és felöltözzön, az nekem már megteszi.

A szabadság vicces szó, mert amikor azt hisszük, szabadok vagyunk, valójában nem vagyunk azok. Szerintem a szabadság egy illúzió. Amikor abbahagyom az önző gondolkodást, és másokat helyezek magam elé, az az igazi szabadság. Egy állandó törekedést jelent, de én nem vagyok szabad.

Piszok nagy bátorság kell ahhoz, hogy valakit feltétel nélkül szeressünk. Anélkül, hogy cserébe bármit is várnánk. Ehhez merésznek kell lenni, mert bármikor pofára eshetünk, vagy halálra sebezhet a másik.

Sosem lett volna belőlem az, aki vagyok, ha nem lettek volna azok az ósdi eszmék, amik ellen lázadhattam.

Mindig azt mondom, amit gondolok, és nem változtatok a szokásaimon.

Azért kell annyira nyomulnom, mert démonokkal harcolok. Nem fogok örökké élni, és amikor meghalok, nem akarom, hogy az emberek elfelejtsék, hogy léteztem.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.