Egyéb kategória

Bármit, csak ezeket ne vegyétek meg a neten!

Sokan félnek attól, hogy a neten vegyenek valamit, amit valamilyen szempontból meg is lehet érteni. Most olyan termékeket hoztam, amiket még ha kényszerítenének rá sem vennék meg. Lássuk!
vous - 2015.08.10.
Bármit, csak ezeket ne vegyétek meg a neten!

Az internetes vásárlással kapcsolatban két tábor létezik: aki ellenzi, és aki odavan érte. Szívem szerint én egyikbe sem sorolnám magam, hanem inkább valahova a kettő közé. Ha megtetszik valami, akkor – nagy kételyek, fontolgatások és két hét gondolkodás után – megveszem, majd ezt újabb két hét körömrágás követi, amíg meg nem kaparintom, amit rendeltem. Talán ez is a legfőbb probléma vele, hogy nem lehetünk biztosak benne, megérkezik-e az áru vagy sem?! 

Ami azt illeti, ez velem is előfordult már. Egy pénztárcát rendeltem, és már egy hónapja rohamoztam minden nap a postást, akinek kilométerekről le tudtam olvasni a szájáról: „Bocsi, Kitti, még mindig nem jött meg”, ami finoman szólva is lelombozott. Kénytelen voltam e-mailt küldeni az eladónak, majd hosszas variálás és néhány hónap elteltével végre megkaptam, bár így már nem örültem neki annyira. Most is az interneten nézelődtem, és elég érdekes termékeket találtam. Csak egy mondat keringett végig a fejemben: „Ugyan, ki az, aki képes ezért pénzt adni?”. Valahogy így festhettem: 

Forrás:
giphy.com

De lássuk is, hogy miket találtam!

Képek Miley Cyrusról

Értem én, hogy mindenki pénzből él és mindenből pénzt akarnak csinálni, de azért nem egy olyan világban élünk, ahol ne lehetne letölteni egy képet Miley Cyrusról. Még be sem kell írnom a nevét a keresőbe, csak annyit, hogy „botrányos énekesnő” és máris kidobja. Nézzétek meg, tuti! És a legviccesebb, hogy van olyan, aki ezt megvette. Nem értem… 

Vicces „levesek” a Humor Heroldoknak

Engem is a humor éltet, majdnem mindenben megtalálom a poént. DE! Ez a cucc még az én humorküszöbömet sem érte el. Mi is ez? Igazából konzervdobozok, amik levesek és egész sok „ízben” kaphatók. A rajtuk lévő felirat szerint van belőle csótányos, malacorros (?), oposszumos és halszemes is. Nem tudom, hogy nevetnétek-e, ha ilyen ebéddel várnának titeket otthon. Szerintem nem nagyon…

Forrás:
Pixabay

Voodoo-baba

Valljátok be, a ti fejetekben is megfordult már, hogy bárcsak az egyik ismerősötökből, akivel nem nagyon szimpatizáltok, készülne egy voodoo-baba és néha kicsit móresre tanítanátok. Amit találtam, az nemcsak egy sima voodoo-baba, hanem még az is rá van írva, hogy melyik részre szúrva hol okozhattok fájdalmat. Ez azért egy kicsit beteg dolog, sőt NAGYON.

Hamis fánk – még leírni is rossz

Mit csináltok, ha mondjuk kimentek a konyhába és megláttok egy fánkot a pulton? Megtorpantok, majd jön egy gondolat, ami azt sugallja, hogy meg kéne enni, ezután körbenéztek, hogy látja-e valaki, mit csináltok és máris hűlt helye van a fánknak. Igen, ez pontosan így szokott lenni. Kivéve, ha valaki felfújható fánkkal viccel meg titeket. Ne is gondoljunk bele, illúzióromboló…

Forrás:
Pixabay

Sokkoló öngyújtó

Bár ez nálam nem nagyon játszik, mivel nem dohányzom, de sok ismerősöm igen. A szerkezet egyszerűbben működik, mint az egyszeregy. Naivan azt hiszitek, hogy ha lenyomjátok az öngyújtót, akkor felcsap a láng, ezzel szemben csak annyit éreztek, hogy megráz. Húha… Oda ne rohanjak…

Szerintetek melyik a legcikisebb ezek közül?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.