Egyéb kategória

Mindenkinek elküldte az intim képeimet miután szakítottunk

Egy férfiban sem tudok már megbízni azok után, amit az exem tett velem, közvetlen miután szakítottam vele.

vous - 2022.03.09.
Mindenkinek elküldte az intim képeimet miután szakítottunk

Több mint másfél évig voltam együtt Andrással. Nagy volt a szerelem, és csak úgy szikrázott körülöttünk a levegő. A filmes, lepedős jelenetek meg sem közelíthették azt, amit mi csináltunk a négy fal között, vagy az autóban vagy a mosdóban.

Gyakran küldtem neki forró képeket magamról hiányos öltözetben is, hogy mire hazaér, teljesen megőrüljön értem.

Talán épp ez a túlfűtött testiség volt az, ami miatt a belsőnk már kevésbé tudott együtt mozogni. Egy idő után rájöttem, hogy teljesen más pályán vagyunk érzelmileg, más irányba halad mindkettőnk élete. Hiába a perzselő vonzalom, ha végül idegenné válik a másik. A szakítás mellett döntöttem, mert társra vágytam, nem ágyasra.

Forrás:
Canva.com

Soha nem látott harag tört ki belőle.

Igaz, derült égből érte a szakítás, de álmomban sem gondoltam volna, hogy így elveszti a fejét. Elhordott mindennek, kiabált és dobálózott, majd könnybe lábadt szemekkel kérlelt, hogy maradjak. Csak ekkor éreztem meg igazán, hogy jó döntést hoztam. Szemrebbenés nélkül sétáltam ki az ajtón, amikor utánam kiabált:

Az ilyen nők, mint te csak kurvának jók!

Becsaptam az ajtót. Nem volt értelme leállni és veszekedni. Magam mögött akartam tudni ezt az egészet. Tisztában voltam vele, hogy amit mond, nem igaz. Dögös, határozott nő vagyok, aki bármikor talál magának férfit, akinek nem csak a lepedőakrobatika számít, hanem a mély beszélgetések is. Azonban nem így történt. A következő hetekben a férfiak, akik rámírtak mind csak AZT akarták, mintha a személyem már nem is érdekelt volna senkit… Kezdtem pánikba esni, vajon tényleg igaza lenne Andrásnak? Rám van írva, hogy csak erre vagyok jó? A kételyeimnek egy ismerősöm vetett véget, amikor felhívott, és elmondta:

Az exem mindenkinek elküldi az intim fotóimat, jelezve mekkora r*banc vagyok.

Nem is csodálkoztam ezután, hogy minden férfi úgy keresett fel, mint valami örömlányt. Mégis hogy tehette ezt velem?! Vajon hány ember láthatott már engem teljesen kiszolgáltatottan, csupasz testtel? Mi van akkor, ha fel is tette őket valamilyen oldalra? Teljesen összetörtem. Amikor kérdőre akartam vonni, minden platformon letiltott, a lakásán sem értem utol soha, így nem hagyott mást választást: elmentem a rendőrségre.

Nem tudom, hogy az ilyen esetekben hogyan történik az eljárás, csak remélni tudom, hogy megkapja a büntetését, mert nemcsak megszégyenített, de a bizalmamat is örökre megrendítette a férfiakban…

Nóri történetét Juhász Adél jegyezte le.

Ajánlott cikkek