Egyéb kategória

Nyolc ok, hogy menj el futni most rögtön!

Kétféle ember létezik: aki szeret futni és aki nem. Ha szeretsz futni azért, ha nem, akkor pedig azért érdemes elolvasni, hogy milyen érvek sorakoznak a futás mellett. Ha végigolvasod a listát, a kategóriák kicsit megváltoznak: vagy futni indulsz a következő öt percben, vagy csak a következő órában.
vous - 2015.08.03.
Nyolc ok, hogy menj el futni most rögtön!

Bárhol futhatsz

Futni bárhol lehet – és ez most nem túlzás. Bárhol is vagy, bármit csinálsz, mindig futhatsz.

Ingyen van

Hát, azért ez egy elég erős érv, nem? Ez tényleg nem kerül egy fillérbe sem. Sőt, valószínűleg még erre a célra alkalmas ruha is található a szekrényedben. Csak egy laza felső, nadrág és egy kényelmes sportcipő kell hozzá.

Ragyogni fog a bőröd

Az izzadás a szervezet eszköze arra, hogy lehűljön és kiengedje magából a méreganyagokat. Eltávolítja a toxinokat és fokozza a bőr egészséges ragyogását.

A futás önbizalmat ad

Ha futsz, akkor te veszed át az irányítást a tested, az egészséged és a jövőd felett. Ha például lefutsz egy távot, amit kitűztél magad elé, azt fogod érezni, hogy bármire képes vagy. És ez így is van!

Eggyé válsz a városoddal

Olyan dolgokat is fel fogsz fedezni a városodban, amelyekről eddig nem is tudtál. Talán találsz egy illatos pékséget a park mellett, vagy megpillantasz egy meseszép szökőkutat, amit addig még nem is láttál.

Itt egy ürügy arra, hogy összeállíts egy lejátszási listát a kedvenc pörgős számaidból

Hogy miért jó, ha zenét hallgatsz futás közben? Ha már fáradt vagy, de a zene ritmusa gyorsabb a tempódnál, szinte észrevétlenül át tudsz rá állni. Szóval, jöhetnek a kedvenc pörgős számaid, amik most tényleg felturbózzák a tempódat.

Szabadnak érzed magad tőle

A futás csakis a tiéd. Az érzés, mikor a szél fújja az arcodat, a szabadságra emlékeztet. Elképesztő, hogy a szabad levegő mennyire újjá tudja éleszteni a testet, a lelket és a szellemet egyaránt.

Egészségesebb leszel tőle

A futás csökkentheti a vérnyomást, javítja a vérkeringést, fokozza az anyagcserét és növeli a kitartást. Arról nem is beszélve, ha megtapasztalod, milyen egészségesebben élni, talán más jótékony szokások is az életed részévé válnak.

Még több érvet a futás mellett ITT találsz.

Ajánlott cikkek