Egyéb kategória

Nem tudtok elszakadni a volt pasitoktól? Írjatok neki levelet!

Megbántott, vagy szerettétek egymást, de az élet máshogy akarta? 0–24-ben megy a csekkolás a Facebookon? Szakítottatok, de úgy érzitek, a kapcsolat mégis ott lóg még a levegőben? Legalább annyi kérdés van bennetek az egésszel kapcsolatban, mint amennyit én most feltettem? Tudok egy jó módszert, hogy végleg elengedjétek őt.
vous - 2015.07.29.
Nem tudtok elszakadni a volt pasitoktól? Írjatok neki levelet!

Egy szakítás sosem könnyű, még akkor sem, ha tányérdobálós, megcsalós a sztori, hiszen akkor is űr keletkezik az életünkben. Ezt persze idővel, vagy ha szerencsések vagytok, nagyon hamar tudja pótolni más. (Nem feltétlen egy új kapcsolatra gondolok.) Egy szónak is száz a vége, az elengedés sosem könnyű. Viszont létezik egy jó módszer, amely megkönnyítheti ezt a folyamatot: írjatok levelet! Persze elküldeni nem kell, de higgyétek el, meg fogtok könnyebbülni. És hogy mi legyen a levélben? Segítek.

Kezdjétek a jóval!

Írjátok le, amit, úgy érzitek, neki köszönhettek, a kapcsolatnak. Amire megtanított az eltöltött idő, és ami hiányozni fog. Ne legyen túl csöpögős, elvégre nem akartok újra beleszeretni.

Jöhetnek a negatívumok

Ebben a részben jöhet minden, amit utáltatok a fiúban és úgy általában a kapcsolatban. Minden, amit tett és nem tett meg azért, hogy ti boldogok legyetek. (Persze maradjatok úrilányok!)

Összegezzetek!

Próbáljatok meg reálisak maradni. A szépet, jót és a rosszat egybevéve leírni, hogyan is éreztétek magatokat vele.

Na, jobb érzés?

Ajánlott cikkek