Trend

Szépséges holmik a gyerekszobában – Mentsük meg a kismamákat a vizuális sivatagtól!

Amikor egy nőből anya lesz, elkerülhetetlenül többet tölt a négy fal között, mint korábban, még ha a legrugalmasabb gyerekkel a legmozgalmasabb anyukát is hozta össze a természet. De a szépséget a négy fal között sem kell mellőzni, hiszen számos praktikus, ugyanakkor csodaszép hazai dizájnholmi között válogathattok akkor is, ha gyereknevelés témakörben keresgéltek. Bemutatok nektek öt tuti hazai tervezőt, akiknek termékeivel nemcsak könnyebbé válik a gyerekgondozás, de a szépséget is a mindennapokba csempészhetitek.

vous - 2015.07.26.
Szépséges holmik a gyerekszobában – Mentsük meg a kismamákat a vizuális sivatagtól!

Pólya

A régi típusú pólyákat a modern gyereknevelésben lassan kiszorítják az úgynevezett bugyola típusok. A Bugyola márka pólyái ugyanolyan jótékony hatással vannak a csemetékre, mint a hagyományos pólyák: ebbe burkolva megnyugszik a baba, biztonságban érzi magát, így mélyebben alszik. Na és hogy a csodás mintákról ne is szóljunk!

Szépséges holmik a gyerekszobában – Mentsük meg a kismamákat a vizuális sivatagtól! Séllei Lilla

Forrás:
bugyola.hu

Rugalmas kendő

Az újszülöttek hordozására kifejezetten a rugalmas kendő ajánlott, mert ez képes kilenc kilóig a baba testét megfelelően tartani. A Liliputi kendői nemcsak hogy ökotextil minősítéssel rendelkeznek, de élénk színek és varázslatos minták közül is válogathattok.

Babahordozó

Amikor a kicsi már túllépte a rugalmas kendő súlyhatárát, érdemes másfajta hordozóra váltani. A MybabyHug hordozói egyediek, kis szériásak, sőt még ti is kiélhetitek kreativitásotokat, hiszen a hordozótervezővel egyedi verziókat alkothattok csak nektek és a babátoknak.

Forrás:
http://www.mybabyhug.com/

Babahinta

Ahogyan a pólyát, úgy a hagyományos bölcsőt is szépen lassan valami új váltja fel: a babahinta. Az Adamo terméke a lakás bármely pontjára felfúrható vagy éppen állványzatra rögzíthető, és benne az újszülöttek fekve, a nagyobb babák pedig már ülve élvezhetik a ringatás megnyugtató hatását.

Babaruha

Ha van gyereketek, akkor nem kell bővebben ecsetelni, hogy mekkora nadrágfogyasztással jár a mászókorszak – minden naci térde pikk-pakk kikopik, kilyukad. Erre nyújtanak stílusos és vagány megoldást a Pici and the city pantallói, amik pluszban rávarrt, felhő vagy éppen lemezjátszó formájú térdrésszel készülnek.

Forrás:
Pici and the city
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.