Trend

Ezek lesznek a legdivatosabb színek idén ősszel

Megvan, milyen színeket érdemes viselnetek az ősszel! Rábukkantunk a Pantone 2015-ös top 10 őszi színeire. Nézzétek meg, és mehet a vásárlás!

vous - 2015.07.22.
Ezek lesznek a legdivatosabb színek idén ősszel

Érdemes naprakésznek lenni színek terén, ha szeretnétek divatosak maradni, hiszen minden évben valamelyest változnak a szezonális trendek. A Pantone Color Institute minden szezonban „megjósolja”, mi is lesz a divatos szín az adott évszakban, ezzel is segítve a divatcégeket vagy épp pont titeket.

A tavalyi kékes-lilás árnyalatok után idén ősszel a földszíneken lesz a hangsúly. A fantázianevek mögé bújva megtalálhattok olyan színeket, mint például a „szárított fűszerek”, ami valójában khaki, vagy a „viharos időjárás”, ami igazából acélszürke. A szuper palettán nemcsak az izgalmas neveket láthatjátok, de azt is, hogy az adott szín a viselőjének milyen megjelenést kölcsönöz.

A NORIE Team stylistja, Dóri szerint minden ősszel hódít a sötétkék és a bordó. Előszeretettel viseli mindenki, és valóban sokaknak jól is áll, de azért érdemes vigyázni. Az ősz színei nagyon kényesek, és mint tudjuk, minden típushoz más árnyalat passzol igazán!

A NORIE Team stylistja, Nyaka Dóri

Varrónő édesanya mellett, mióta az eszemet tudom, stylist szeretnék lenni. Főiskola után fél évig éltem Londonban, rájöttem, hogy nekem ezt kell csinálnom. 2014 eleje óta dolgozom stylistként. A Sanoma Média Akadémián sajátítottam el a szakma rejtelmeit, dolgoztam a Nők Lapjával, az angol Evolve magazinnal és a Dolly by Le Petit Tom Hungaryval. A Norie Teamet és a Szépítőket erősítem stylistként, legjobban az átalakításokat szeretem.

Ajánlott cikkek