Trend

Pici cici, kerek pocak? Kár elkeseredni, mert így is lehettek nagyon csinosak

Amikor valaki úgy érzi, olyan, mintha csak hasból állna, se cicije, se dereka, valószínűleg alma alkatba tartozik. Elkeseredni kár, mert a színek, anyagok, szabások és kiegészítők mind segítenek abban, hogy mindenki csinos és nőies legyen – csak a megfelelőeket kell kiválasztani.

vous - 2021.05.27.
Pici cici, kerek pocak? Kár elkeseredni, mert így is lehettek nagyon csinosak

Előnyös NADRÁGOK számotokra az egyenes szárú, vékony vádli esetén lefelé szűkülő fazonok, de hosszabb blúzzal vagy pulóverrel a szűk szárú nadrágok is szóba kerülhetnek. Én most egy egyenes szabású nadrággal mutatok összeállítást (pink nadrágos kép). Figyeljetek oda arra, hogy ne csípőfazonú legyen a nadrág. A felsőtök lehet mintás, de sose apró minták, inkább közepes nagyságú ábrák legyenek rajta. A hosszúkás fülbevalók nyújtják a nyakat és a felsőtestet, ugyanez igaz a hosszú nyakláncokra is, bátran viseljétek őket külön-külön. Munkába, randira és utcára is ajánlom ezt a szettet. Tetszik?

Forrás:
Nyaka Dóra

A BLÉZER legyen a deréktájon bővebb, egyenes vagy A-szabású. Jobb a gomb nélküli fazonok közül választani, de mindenképpen lágyabb, könnyebb anyagból készüljön. A hossza lehet bármilyen, de ne záródjon magasan, mert az almáknak a mélyebben dekoltált felsők állnak szépen. A blézerhez viselhettek RÖVIDNADRÁGOT is. Válasszatok bővebb fazont, de ne túl bővet, mert azzal pont az ellenkező hatást éritek el. Feszülős trikók helyett viseljetek olyan felsőt, ami a hasnál nem passzol. Szerintem ilyen a tökéletes nyári, városnéző szett alma alkatú csajoknak.

Forrás:
Nyaka Dóra

A SZOKNYA legyen térdig érő, esetleg mini is szóba jöhet, ha a láb formája megengedi, de jó megoldás a magas derekú szoknya is. A szűkebb vonalú szoknyákhoz hosszú blézer vagy blúz a legjobb választás. Az alma testalkaton gyönyörűen állnak a lágy esésű A-vonalú szoknyák (zöld szoknyás kép), ezt semmiképpen sem szabad elrontani a hason feszülős pólóval. Tehát válasszatok inkább egy ujjatlan blúzt hozzá, amit nyugodtan betűrhettek a szoknyába és akár egy övvel díszíthettek. Szuper választás nyári napokon munkába, utcára egyaránt.

Forrás:
Nyaka Dóra

A NYÁRI RUHA legyen egyszínű, lefelé enyhén bővülő, lágy esésű fazon, a legjobb, ha a mellen vagy a mell alatt karcsúsított. Alkalomra, de akár hétköznapra is tökéletes választás ez a fehér ruha. Nagyon fontos az A-vonal megtartása az ilyen ruhadaraboknál. Övvel tudtok optikailag csalni a has tájékán, de figyeljetek oda, hogy ne túl vastag övet válasszatok, és csak lazán viseljétek. A magas sarkú cipő megnyújtja a testet, így arányosabb lesz az összhatás. Ezt az összeállítást randira vagy esküvőre képzeltem el nektek.

Forrás:
Nyaka Dóra
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.