Trend

Jaj, még egy bocinyalás! – A legjobb frizuratippek forgók ellen

Ismeritek azt az érzést, amikor konkrét tervvel mentek a fodrászhoz, majd közli, hogy nem lehet elkészíteni a megálmodott hajat, mert épp rossz helyen van egy kis forgócskátok? Bosszantó... pedig nem is annyira lehetetlen vállalkozás szuper frizurát varázsolni olyan hajból sem, ami tele van forgókkal – vagy ahogy a csajok hívják a szerkesztőségben: bocinyalással. Huszka Petra, a Norie Team fodrásza segít nektek, milyen frizurát is válasszatok ilyen esetben.

vous - 2015.07.12.
Jaj, még egy bocinyalás! – A legjobb frizuratippek forgók ellen

Ne hagyjátok, hogy egy-egy rossz helyen lévő forgó eltántorítson titeket attól, hogy a hőn áhított frizurát megcsináltassátok. Egy-két szuper praktikával, elválasztással vagy épp ráfésüléssel bármi megoldható. Nézzétek csak!

Elöl, a hajvonalatoknál éktelenkedik a forgó?

Hajlamosak vagyunk ilyenkor azt hinni, hogy az a jó, ha pont ott választjuk el. Később pedig ráeszmélünk, hogy ilyenkor bizony lelapul az egész haj. Pedig nem kell mást tennetek, mint átdobni a választékot a másik oldalra, és máris elfedi a forgót a hajatok.

Forrás:
VOUS

Hátul van a forgótok?

Csináljatok rövid választékot, ahonnan hátrafelé fésülitek a hajatokat. A szuper eredmény érdekében pedig érdemes éjszakára copfba fogni a tincseiteket – magasabbra, mint ahol a forgótok van.

Forrás:
VOUS

Rövid a hajatok és hátul zavar titeket egy rakoncátlan forgó?

Két lehetőség van, vagy bevállaljátok a nagyon felnyírt rövid hajat, vagy egy picikét hosszabbra hagyjátok, hogy elfedje a forgót. Rajtatok múlik. Na, melyiket választjátok?

Huszka Petra

Huszka Petra, a Norie Team fodrásza

A Norie Team fodrásza és a Huszka Hair megálmodója vagyok. Részt vettem 2011-ben Bécsben az Európa-bajnokságon, és emellett számos magyar versenyen szép eredményeket értem el. Nagyon fontos szerepet kap a munkámban a kreativitás, szeretem a laza, bohém, fonatos frizurákat. Sok alkalmi és menyasszonyi haj elkészítésére kapok felkérést, és havonta megjelennek step by step kreációim a Rowenta Beauty oldalán.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: