Trend

Jaj, még egy bocinyalás! – A legjobb frizuratippek forgók ellen

Ismeritek azt az érzést, amikor konkrét tervvel mentek a fodrászhoz, majd közli, hogy nem lehet elkészíteni a megálmodott hajat, mert épp rossz helyen van egy kis forgócskátok? Bosszantó... pedig nem is annyira lehetetlen vállalkozás szuper frizurát varázsolni olyan hajból sem, ami tele van forgókkal – vagy ahogy a csajok hívják a szerkesztőségben: bocinyalással. Huszka Petra, a Norie Team fodrásza segít nektek, milyen frizurát is válasszatok ilyen esetben.

vous - 2015.07.12.
Jaj, még egy bocinyalás! – A legjobb frizuratippek forgók ellen

Ne hagyjátok, hogy egy-egy rossz helyen lévő forgó eltántorítson titeket attól, hogy a hőn áhított frizurát megcsináltassátok. Egy-két szuper praktikával, elválasztással vagy épp ráfésüléssel bármi megoldható. Nézzétek csak!

Elöl, a hajvonalatoknál éktelenkedik a forgó?

Hajlamosak vagyunk ilyenkor azt hinni, hogy az a jó, ha pont ott választjuk el. Később pedig ráeszmélünk, hogy ilyenkor bizony lelapul az egész haj. Pedig nem kell mást tennetek, mint átdobni a választékot a másik oldalra, és máris elfedi a forgót a hajatok.

Forrás:
VOUS

Hátul van a forgótok?

Csináljatok rövid választékot, ahonnan hátrafelé fésülitek a hajatokat. A szuper eredmény érdekében pedig érdemes éjszakára copfba fogni a tincseiteket – magasabbra, mint ahol a forgótok van.

Forrás:
VOUS

Rövid a hajatok és hátul zavar titeket egy rakoncátlan forgó?

Két lehetőség van, vagy bevállaljátok a nagyon felnyírt rövid hajat, vagy egy picikét hosszabbra hagyjátok, hogy elfedje a forgót. Rajtatok múlik. Na, melyiket választjátok?

Huszka Petra

Huszka Petra, a Norie Team fodrásza

A Norie Team fodrásza és a Huszka Hair megálmodója vagyok. Részt vettem 2011-ben Bécsben az Európa-bajnokságon, és emellett számos magyar versenyen szép eredményeket értem el. Nagyon fontos szerepet kap a munkámban a kreativitás, szeretem a laza, bohém, fonatos frizurákat. Sok alkalmi és menyasszonyi haj elkészítésére kapok felkérést, és havonta megjelennek step by step kreációim a Rowenta Beauty oldalán.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.