Trend

Ó, x, görbe, nem számít! – Ruhákkal varázsoljatok szép lábat magatoknak

25 éve élek ó-lábúként. A lábaim konkrétan olyanok, mint egy fa, ami ki akar dőlni. Érdekes, hogy valamiért sosem zavart. Pedig anyu rengetegszer mondta, hogy „lányom, én ilyen lábakra nem vennék fel szoknyát!”. Megtanultam velük együtt élni, elfogadtam, hogy én ilyen vagyok. Futáskor még hasznos is volt. Ráadásul sosem volt belőle hátrányom más, „tökéletesebb” lányokkal szemben, hiszen a pasik nem a tökéletes csajokra buknak! A hibáinktól vagyunk egyéniségek!

vous - 2015.07.10.
Ó, x, görbe, nem számít! – Ruhákkal varázsoljatok szép lábat magatoknak

A divat adta lehetőségeket egy időben szűknek éreztem, főleg, amikor bejöttek a répanadrágok a köztudatba. Aztán ezeket az aggályaimat is levetkőztem. Megtanultam ellensúlyozni megfelelő darabokkal. Mert bizony vannak olyan ruhák, amikkel tudunk korrigálni.

Nem csak ó-lábak vannak ám, léteznek x- és görbe lábbal élő lányok is. Mutatok nektek pár hordható nadrágot, szoknyát, amit bátran viselhettek, ha titeket is ilyen lábakkal áldott meg a sors. 

Nektek is már bokánál görbül az ó-lábatok?

Válasszatok a térdig érő szoknyák vagy térd alatt bővülő nadrágok közül!

X-lábúak, figyelem!

Ti inkább combtól bővülő alsók közül válogassatok!

Ezeken túl természetesen én is viselek feszülős farmerokat, mert azokról bizony nem vagyok hajlandó lemondani, s nektek sem kell, csak ügyeljetek arra, hogy a felsőruházatotok feltűnőbb legyen, hogy a tekintetek már ott megragadjanak.

Forrás:
VOUS

Forrás:
VOUS

Forrás:
VOUS

Forrás:
VOUS

Forrás:
VOUS
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.