Trend

Ó, x, görbe, nem számít! – Ruhákkal varázsoljatok szép lábat magatoknak

25 éve élek ó-lábúként. A lábaim konkrétan olyanok, mint egy fa, ami ki akar dőlni. Érdekes, hogy valamiért sosem zavart. Pedig anyu rengetegszer mondta, hogy „lányom, én ilyen lábakra nem vennék fel szoknyát!”. Megtanultam velük együtt élni, elfogadtam, hogy én ilyen vagyok. Futáskor még hasznos is volt. Ráadásul sosem volt belőle hátrányom más, „tökéletesebb” lányokkal szemben, hiszen a pasik nem a tökéletes csajokra buknak! A hibáinktól vagyunk egyéniségek!

vous - 2015.07.10.
Ó, x, görbe, nem számít! – Ruhákkal varázsoljatok szép lábat magatoknak

A divat adta lehetőségeket egy időben szűknek éreztem, főleg, amikor bejöttek a répanadrágok a köztudatba. Aztán ezeket az aggályaimat is levetkőztem. Megtanultam ellensúlyozni megfelelő darabokkal. Mert bizony vannak olyan ruhák, amikkel tudunk korrigálni.

Nem csak ó-lábak vannak ám, léteznek x- és görbe lábbal élő lányok is. Mutatok nektek pár hordható nadrágot, szoknyát, amit bátran viselhettek, ha titeket is ilyen lábakkal áldott meg a sors. 

Nektek is már bokánál görbül az ó-lábatok?

Válasszatok a térdig érő szoknyák vagy térd alatt bővülő nadrágok közül!

X-lábúak, figyelem!

Ti inkább combtól bővülő alsók közül válogassatok!

Ezeken túl természetesen én is viselek feszülős farmerokat, mert azokról bizony nem vagyok hajlandó lemondani, s nektek sem kell, csak ügyeljetek arra, hogy a felsőruházatotok feltűnőbb legyen, hogy a tekintetek már ott megragadjanak.

Forrás:
VOUS

Forrás:
VOUS

Forrás:
VOUS

Forrás:
VOUS

Forrás:
VOUS
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.