Trend

Újra divat a nagyibugyi! De mihez hordjuk?

Személy szerint nem bánom, hogy vége a tangakorszaknak. Mindig is jobban szerettem a francia- vagy a mostanság divatba jött nagyibugyit. Kiskorom óta tudom, hogy egészségesebb viselet, ezért nekem külön alvóbugyijaim vannak, amik szélesek, 100 százalék pamut az anyaguk és kényelmesek.

vous - 2015.07.13.
Újra divat a nagyibugyi! De mihez hordjuk?

Ne higgyétek azt, hogy "nagyibugyiból" csak ízléstelen, a férfiak libidóját megszüntető darabok léteznek. Bizony, hogy nem! Manapság a színskála minden árnyalatában megtalálható, gyönyörű, csipkés, vagy épp díszítésekkel rendelkező szexi darabokat találunk az üzletekben.

Már csak az a kérdés, hogy milyen ruhához viselhetjük ezt a fehérneműt?

Sajnos nem mindenhez illik, főleg a feszülős darabokhoz nem, ilyen például a hófehér nadrág, az egyberészes ruha, a farmer, a ceruzaszoknya és a miniszoknya. A nagyon ránk simuló darabok kiemelik a bugyi vonalát, így átütnek a szoknyán és a nadrágon, ami meglehetősen csúnya.

Jó hír viszont, hogy az A vonalú szoknyákhoz és ruhákhoz, maxiszoknyákhoz, maxiruhákhoz, bővebb nadrágokhoz, rövidnadrágokhoz nyugodtan viselhetjük. Mutatok pár outfitet, amikhez simán hordhattok nagyibugyit. Természetesen este is felhúzhatjátok, szerintem egy próbát megér! Akár egy kis újdonság is lehet  a párkapcsolatotokban!

Forrás:
Nyaka Dóra

Forrás:
Nyaka Dóra

Forrás:
Nyaka Dóra

Forrás:
Nyaka Dóra

Forrás:
Nyaka Dóra
Ajánlott cikkek