Világ

Mindennek vége: nincs többé stresszoldó pukifólia!

Nincs segítség, helló, örök stressz világa, mi lesz velünk a pukifólia nélkül?
vous - 2015.07.10.
Mindennek vége: nincs többé stresszoldó pukifólia!

Borzasztó dologgal kell szembesülnünk, hiszen eltűnnek az életünkből a mindenki számára békét és lelki egyensúlyt teremtő kis buborékok. Nyomkodtuk, ha kell, ha nem. Megvettük az új tévét, első dolgunk persze az volt, hogy kihámozzuk a fóliából, és már rá is vetettük magunkat a… BUBIKRA. Sajnos a gyártó cég, a The Sealed Air Corporation kidolgozott egy olyan fóliát, amelyben már nem pukkannak akkorát a buborékok, csupán az egyikből átmegy a levegő a másikba. A legjobb, ha még most beszereztek belőle, amennyit csak tudtok, szerintem a barkácsáruházak fel lesznek készülve a rohamra. Csak félig essetek pánikba, hiszen mindössze fizikailag kell elköszönnünk a pukifóliáktól, az online verzió megmarad, így bármikor kéznél lehetnek a megnyugvást hozó kis buborékok. De hát azért ez nem ugyanaz.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.