Világ

Mindennek vége: nincs többé stresszoldó pukifólia!

Nincs segítség, helló, örök stressz világa, mi lesz velünk a pukifólia nélkül?
vous - 2015.07.10.
Mindennek vége: nincs többé stresszoldó pukifólia!

Borzasztó dologgal kell szembesülnünk, hiszen eltűnnek az életünkből a mindenki számára békét és lelki egyensúlyt teremtő kis buborékok. Nyomkodtuk, ha kell, ha nem. Megvettük az új tévét, első dolgunk persze az volt, hogy kihámozzuk a fóliából, és már rá is vetettük magunkat a… BUBIKRA. Sajnos a gyártó cég, a The Sealed Air Corporation kidolgozott egy olyan fóliát, amelyben már nem pukkannak akkorát a buborékok, csupán az egyikből átmegy a levegő a másikba. A legjobb, ha még most beszereztek belőle, amennyit csak tudtok, szerintem a barkácsáruházak fel lesznek készülve a rohamra. Csak félig essetek pánikba, hiszen mindössze fizikailag kell elköszönnünk a pukifóliáktól, az online verzió megmarad, így bármikor kéznél lehetnek a megnyugvást hozó kis buborékok. De hát azért ez nem ugyanaz.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!