Világ

Gyerekeknek szánt szexhörcsög miatt háborog az internet

Furcsa, nem éppen gyerekeknek való, de nekik szánt játékkal már biztosan ti is találkoztatok. Ami viszont most jön, az egészen egyszerűen elképesztő. Szexhörcsög. Igen. Ez jön most!

vous - 2017.01.09.
Gyerekeknek szánt szexhörcsög miatt háborog az internet

Egy angliai pár unokahúgának keresett játékot a Debenhamsban, amikor megláttak egy cuki plüsshörcsögöt. Ahogy azt kell, rögtön meg is nyomták azt a bizonyos „Beszél? Mozog? Egyáltalán mit csinál?” gombot rajta. Tudjátok, azt a gombot, amit még felnőtt fejjel is nyomkodunk, ha meglátjuk egy plüssjátékon. 

A hörcsög, nevén nevezve BamBam, igen ingerlékeny kisállat, ugyanis

gombnyomásra jön szexuális izgalomba. 

Na, jó ez így túlzás, illetve mégsem. A plüssjáték konkrétan olyan hangot ad ki és úgy mozog, mint amilyet még a felnőttfilmekben se nagyon hallani, látni. A szexhörcsög érthető módon nem kell senkinek, folyton leárazzák. Egyelőre sem a gyártó, sem az üzlet nem nyilatkozott az ügyben.

Objektum doboz

Mi pedig nem tudjuk eldönteni, hogy sírjunk-e, vagy röhögjünk.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!