Egyéb kategória

VOUS-teszt: Milyen pasiszájakra indultok be? – Nagyon is sokat elárul rólatok

Kis személyiséghatározónk egy bagatellnek tűnő, ám "akkor és ott" nagyon is szuperfontos ismérv alapján kategorizál: azt mindannyian tudjuk, hogy a férfi ajkai többletjelentést hordoznak, de nem kizárólag a csókpartnerről, hanem rólatok is üzen, milyen húsba szerettek harapni.
vous - 2015.07.06.
VOUS-teszt: Milyen pasiszájakra indultok be? – Nagyon is sokat elárul rólatok

Ha a kedvenced a széles mosoly

Elolvadsz azoktól a filmvászonról csillogó fogsort villantó, magabiztos pasiktól, akik már csupán a külsejükkel leigáznak? Ők a nagykönyvből ismerős alfák, akikkel a csókváltás is gigászi életérzés. A széles ajkak tulajdonosa az ízig-vérig klasszikus nőtípust tapasztja a szájára. Aki egy alfára cuppan, egész biztosan nagybetűs NŐ, amolyan dáma, a megjelenése mindig kifogástalan, és bármikor kész előrukkolni egy elmés fortéllyal, hogy megszerezze, amit/akit kiszemelt. Acélos harcos, mégis, ha a helyzet úgy kívánja, egy pillanat alatt változik doromboló macskává.

Ha bírod a szúrós-vadulós puszit

Nincs is felszabadítóbb, mint egy borostás arccal összesimulni csók közben? Ez a fájdalmat favorizáló „perverzió” a nonkonformista csajok jellegzetessége. Nem izgat különösebben, ha málnapiros arccal villamosozol haza egy hevesre sikeredett búcsúcsók után, mert a részletek és külsőségek helyett téged inkább a különleges helyzetek és a spontaneitás vonzanak. Szinte biztos, hogy halálra unnád magad egy mosolygós szépfiúval, te ennél több fokkal nagyobb lángon égsz.

Ha húsos-bújós pasira vágysz

Ha elalélsz egy finom vonalú, vastag férfiszáj csókjától, alighanem te vagy az, aki képes akár órákra belefeledkezni egy összebújásba. Szentimentális alkat vagy, az érzelmeid széles skálán működnek, így nem meglepő, hogy a csöndes romantikázástól az eget rengető kitörésig nálad bármi jöhet. Egy hasonlóan szenzitív fickónak nyert ügye lehet nálad, akivel együtt tompa megvilágításban élvezheted a művészeteket és a szerelmet.

Ha feltüzel a penge karakter

Ha fittyet hánysz a klasszikus macsó ajkakra, és helyette inkább a penge vékonyságú száj indít be igazán, nálad az intellektus a vonzalom kulcsa. Többre becsülöd azt a pasit, aki két lábbal áll a földön, lebilincsel a tudása, és forró IQ-flörtöt folytathatsz vele. De hasonlóan fontos számodra az állandóság és a megbízhatóság is, amit te épp olyan magabiztosan képviselsz, ahogyan azt cserében is várod.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!