Egyéb kategória

Azonnal olvassátok el a tampon használati útmutatóját!

Tamponhasználat okozta fertőzés, a TSS (toxikus sokk szindróma) miatt veszítette el az egyik lábát egy 27 éves modell.
vous - 2015.06.19.
Azonnal olvassátok el a tampon használati útmutatóját!

Megdöbbentő hírről olvastunk a Daily Mailen, miszerint egy kaliforniai modellnek amputálni kellett az egyik lábát egy fertőzés miatt, amit úgy tűnik, hogy a tamponhasználatkor fellépő TSS okozhatott.

Hallottatok már a TSS-ről? Ha még nem, jól figyeljetek! Habár a tamponos dobozokon belül minden vásárláskor találunk egy használati útmutatót, valljuk be, ritkán olvassuk el, ugye? Pedig úgy tűnik, érdemes lenne, hiszen ez is felhívja a figyelmet a TSS veszélyeire.

Na, de nem kell ám rögtön a fürdőbe vagy a drogériába szaladnotok – megtettük helyettetek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.