Egyéb kategória

Megpróbálták, de nem megy együtt

Egy ideje már mennek a találgatások, mára azonban biztos: Jennifer Garner és Ben Affleck válik.
vous - 2015.07.01.
Megpróbálták, de nem megy együtt

Tegnap volt a tizedik házassági évfordulója a hollywoodi álompárnak, ma azonban válásukat jelentették be a nagyközönség előtt.

Sok gondolkodás és alapos megfontolás után meghoztunk egy nehéz döntést: elválunk.

Továbbra is szeretjük egymást és barátként tekintünk a másikra a gyermekeink érdekében. Miattuk kérjük, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket ezekben a nehéz időkben. Ez az egyetlen nyilatkozatunk a magán- és családi életünket illetően. Köszönjük a megértésüket!

Értetlenül állunk a döntés előtt. Mi úgy szerettük őket így együtt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.