Egyéb kategória

Megpróbálták, de nem megy együtt

Egy ideje már mennek a találgatások, mára azonban biztos: Jennifer Garner és Ben Affleck válik.
vous - 2015.07.01.
Megpróbálták, de nem megy együtt

Tegnap volt a tizedik házassági évfordulója a hollywoodi álompárnak, ma azonban válásukat jelentették be a nagyközönség előtt.

Sok gondolkodás és alapos megfontolás után meghoztunk egy nehéz döntést: elválunk.

Továbbra is szeretjük egymást és barátként tekintünk a másikra a gyermekeink érdekében. Miattuk kérjük, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket ezekben a nehéz időkben. Ez az egyetlen nyilatkozatunk a magán- és családi életünket illetően. Köszönjük a megértésüket!

Értetlenül állunk a döntés előtt. Mi úgy szerettük őket így együtt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.