Trend

Kismenők felnőttruciban – Tényleg így járnak a sztárgyerkőcök játszótérre?

Tütük, bundák, milliós cipők és táskák a homokozóban. A neten sokszor megakad a szemünk a celebcsemeték vagány szerkóin, lájkoljuk őket, mert hát ami menő, az menő! De ők tényleg így öltöznek a hétköznapokon is?
vous - 2015.06.17.
Kismenők felnőttruciban – Tényleg így járnak a sztárgyerkőcök játszótérre?

Ha a helyi kisközértben vagy a játszótéren találkoznánk ezekkel a kis ikonokkal és szüleikkel, biztos nem úsznák meg a rosszalló pillantásainkat, mert ki ad a gyerekére egy több ezer dolláros cipőt, mikor az biciklizni indul?
Nagyító alá vettem 3 mini divatdiktátor, miben is flangálnak ők hétköznap.

North West

Noha senki nem gondolja, hogy a Kardashian-baba hétköznapi rucikban jelenik meg bárhol is, de talán a kiskosztüm és a tütü sem a legpraktikusabb választás. Abba már bele sem merek gondolni, mi van, ha a kis North lehajol…

Nem tudom, North West mennyire értékeli ezt a szerkót, én nem annyira. Pont olyan, mint egy mini bulibáró! Esetleg anyucin milyen lenne?

ÉS IGEN! Itt a bizonyíték, hogy North egy valódi kislány! 

Harper Beckham

Harper Beckham szüleit nem kell bemutatni, a divathoz való viszonyukat sem. A kis Harper még csak hároméves, de komoly divatikonként saját stílusmappája van a Vogue online oldalán. Csupán két hónapos csecsemő volt, amikor részt vett első divatbemutatóján, rugdalózóit a Pradából és Stella McCartney-tól szerezte be.

A kis Harper legszebb kiegészítője mégis az apukája, nem igaz?

Blue Ivy Carter

Bár Beyoncé nem posztolgat őrülten képeket a kislányáról, azt azért tudjuk, hogy ő egy igazi díva, még ha aprócska is. A korona így nyilván nem is hiányozhat egy hercegnői outfitből. Csak nehogy a csúszdán a lendület levigye…

Koronából sosem elég, ugye?

Ajánlott cikkek