Trend

Kismenők felnőttruciban – Tényleg így járnak a sztárgyerkőcök játszótérre?

Tütük, bundák, milliós cipők és táskák a homokozóban. A neten sokszor megakad a szemünk a celebcsemeték vagány szerkóin, lájkoljuk őket, mert hát ami menő, az menő! De ők tényleg így öltöznek a hétköznapokon is?
vous - 2015.06.17.
Kismenők felnőttruciban – Tényleg így járnak a sztárgyerkőcök játszótérre?

Ha a helyi kisközértben vagy a játszótéren találkoznánk ezekkel a kis ikonokkal és szüleikkel, biztos nem úsznák meg a rosszalló pillantásainkat, mert ki ad a gyerekére egy több ezer dolláros cipőt, mikor az biciklizni indul?
Nagyító alá vettem 3 mini divatdiktátor, miben is flangálnak ők hétköznap.

North West

Noha senki nem gondolja, hogy a Kardashian-baba hétköznapi rucikban jelenik meg bárhol is, de talán a kiskosztüm és a tütü sem a legpraktikusabb választás. Abba már bele sem merek gondolni, mi van, ha a kis North lehajol…

Nem tudom, North West mennyire értékeli ezt a szerkót, én nem annyira. Pont olyan, mint egy mini bulibáró! Esetleg anyucin milyen lenne?

ÉS IGEN! Itt a bizonyíték, hogy North egy valódi kislány! 

Harper Beckham

Harper Beckham szüleit nem kell bemutatni, a divathoz való viszonyukat sem. A kis Harper még csak hároméves, de komoly divatikonként saját stílusmappája van a Vogue online oldalán. Csupán két hónapos csecsemő volt, amikor részt vett első divatbemutatóján, rugdalózóit a Pradából és Stella McCartney-tól szerezte be.

A kis Harper legszebb kiegészítője mégis az apukája, nem igaz?

Blue Ivy Carter

Bár Beyoncé nem posztolgat őrülten képeket a kislányáról, azt azért tudjuk, hogy ő egy igazi díva, még ha aprócska is. A korona így nyilván nem is hiányozhat egy hercegnői outfitből. Csak nehogy a csúszdán a lendület levigye…

Koronából sosem elég, ugye?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.