Test

Kaviár csak a hajra – Szépüljetek az óceán élőlényeivel!

Csillogó haj, szép bőr: így fest Ariel A kis hableányban – ez bizony nem lehet véletlen! Utánajártam, milyen különlegességek rejlenek az óceánban, amelyek olyan széppé tehetnek, mint egy mesebeli hercegnőt.
vous - 2015.06.08.
Kaviár csak a hajra – Szépüljetek az óceán élőlényeivel!

A kaviárt kenjétek a pirítós helyett az arcotokra

Az exkluzív harapnivaló eddig sem számított visszatérő vendégnek az étrendemben, úgy tűnik, ezentúl sem érdemes áttérni rá. Főleg, hogy a piros vagy épp fekete halikra az arc megfiatalítására is tökéletes lehet, hiszen vitaminokban és telített zsírsavakban gazdag. Összetevőinek köszönhetően, nem csak táplálja a bőrt, de a ráncokat is kisimítja. Az eredmény már néhány hét után látható. Na, lányok, finom falatok vagy üde arcbőr?

Algapakolást valakinek?

Ugye ti is ismeritek azt az érzést, amikor az első pár lépést a tengerben rohanva teszitek meg, és alig várjátok, hogy beérjetek oda, ahol már nem csikizi a talpatokat az alga? Ezek a zöld növény nemcsak a vízben hasznos, hanem a bőrre kenve is csodákra képesek. Az arcbőr táplálása, megfiatalítása mellett még a striák kezelésére is jó. Jól hallottátok, végre búcsút mondhattok a csíkoknak!

Tintahal, mint a hajad legjobb barátja

Abban biztosan egyetértetek, hogy a tintahalkarikák fenséges falatok, de gondoltátok volna, hogy tintahal szépítkezésre is alkalmas lehet? A fejlábú “tintájából” krémpakolás készül, amely nem csak egészségessé teszi hajat, de ragyogóvá is varázsolja a tincseket, és emellett segíti megőrizni eredeti színét is. Azért jó tudni, hogy a gyönyörű haj nem csak a mesékben létezhet.

Talán egy kis túlzással, de elmondható, hogy a felsorolt 3 szuper csodatevő még akár a hűtőtökben is lapulhat. Na és hogy ezek közül melyik kapható itthon, és milyen formában?

Kaviár

  • arckrém
  • szérum
  • zselépakolás
  • bőrradír

Alga

  • arckrém 
  • masszírozó krém 
  • pakolás
  • bőrradír 

Tintahal

Az egyetlen, ami nem beszerezhető itthon, de ha egyszer eljut a hazai polcokra, krém formájában érdemes keresnetek.
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.