Test

Kaviár csak a hajra – Szépüljetek az óceán élőlényeivel!

Csillogó haj, szép bőr: így fest Ariel A kis hableányban – ez bizony nem lehet véletlen! Utánajártam, milyen különlegességek rejlenek az óceánban, amelyek olyan széppé tehetnek, mint egy mesebeli hercegnőt.
vous - 2015.06.08.
Kaviár csak a hajra – Szépüljetek az óceán élőlényeivel!

A kaviárt kenjétek a pirítós helyett az arcotokra

Az exkluzív harapnivaló eddig sem számított visszatérő vendégnek az étrendemben, úgy tűnik, ezentúl sem érdemes áttérni rá. Főleg, hogy a piros vagy épp fekete halikra az arc megfiatalítására is tökéletes lehet, hiszen vitaminokban és telített zsírsavakban gazdag. Összetevőinek köszönhetően, nem csak táplálja a bőrt, de a ráncokat is kisimítja. Az eredmény már néhány hét után látható. Na, lányok, finom falatok vagy üde arcbőr?

Algapakolást valakinek?

Ugye ti is ismeritek azt az érzést, amikor az első pár lépést a tengerben rohanva teszitek meg, és alig várjátok, hogy beérjetek oda, ahol már nem csikizi a talpatokat az alga? Ezek a zöld növény nemcsak a vízben hasznos, hanem a bőrre kenve is csodákra képesek. Az arcbőr táplálása, megfiatalítása mellett még a striák kezelésére is jó. Jól hallottátok, végre búcsút mondhattok a csíkoknak!

Tintahal, mint a hajad legjobb barátja

Abban biztosan egyetértetek, hogy a tintahalkarikák fenséges falatok, de gondoltátok volna, hogy tintahal szépítkezésre is alkalmas lehet? A fejlábú „tintájából” krémpakolás készül, amely nem csak egészségessé teszi hajat, de ragyogóvá is varázsolja a tincseket, és emellett segíti megőrizni eredeti színét is. Azért jó tudni, hogy a gyönyörű haj nem csak a mesékben létezhet.

Talán egy kis túlzással, de elmondható, hogy a felsorolt 3 szuper csodatevő még akár a hűtőtökben is lapulhat. Na és hogy ezek közül melyik kapható itthon, és milyen formában?

Kaviár

  • arckrém
  • szérum
  • zselépakolás
  • bőrradír

Alga

  • arckrém 
  • masszírozó krém 
  • pakolás
  • bőrradír 

Tintahal

Az egyetlen, ami nem beszerezhető itthon, de ha egyszer eljut a hazai polcokra, krém formájában érdemes keresnetek.
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.