Egyéb kategória

Megnyílt a világ első szentjánosbogárparkja!

Nincs is szebb annál, mint amikor a szentjánosbogarak beizzítják a fényeiket, és a félelmetes sötétséget sejtelmessé és misztikussá varázsolják. Ugye?
vous - 2015.06.23.
Megnyílt a világ első szentjánosbogárparkja!

Ha ti is a szentjánosbogarak szerelmesei vagytok, akkor irány Kína! A Hubei tartomány oldalán ugyanis azt olvastuk, hogy megnyílt Wuhanban a világ első szentjánosbogár témájú parkja. A tulajdonosok 10 000 fénylő kis csodát importáltak egy másik tartományból, ők rajzanak a park területén, beragyogva a látogatók lelkét.

Igaz, Kína nincs a szomszédban, de ez mégiscsak tök jó kezdeményezés, hátha egy nap közelebb is rájönnek, hogy fénylő parkban sétálni, csónakázni igenis menő!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.