Egyéb kategória

Megnyílt a világ első szentjánosbogárparkja!

Nincs is szebb annál, mint amikor a szentjánosbogarak beizzítják a fényeiket, és a félelmetes sötétséget sejtelmessé és misztikussá varázsolják. Ugye?
vous - 2015.06.23.
Megnyílt a világ első szentjánosbogárparkja!

Ha ti is a szentjánosbogarak szerelmesei vagytok, akkor irány Kína! A Hubei tartomány oldalán ugyanis azt olvastuk, hogy megnyílt Wuhanban a világ első szentjánosbogár témájú parkja. A tulajdonosok 10 000 fénylő kis csodát importáltak egy másik tartományból, ők rajzanak a park területén, beragyogva a látogatók lelkét.

Igaz, Kína nincs a szomszédban, de ez mégiscsak tök jó kezdeményezés, hátha egy nap közelebb is rájönnek, hogy fénylő parkban sétálni, csónakázni igenis menő!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.