Egyéb kategória

Aloe verával kezeljétek a fakó és száraz hajkoronátokat!

A fakó és száraz haj sokunk életét megkeseríti, gyakran próbálkozunk különböző pakolásokkal meg bolti szerekkel, néha semmi eredménnyel... Azonban akkor sem szabad feladnotok, ha ezek már mind kudarcot vallottak. Találtunk egy remek házi és természetes praktikát erre a zavaró jelenségre, melyet nyugodt szívvel ajánlunk nektek is!

vous - 2021.06.20.
Aloe verával kezeljétek a fakó és száraz hajkoronátokat!

Te jó ég… ti tudjátok még követni, hogy mennyi mindenre jó az Aloe vera növény? Kapásból eszembe jut, hogy növeszti a szempillákat, csillapítja a napégést, valamint végez az ajakherpesszel, és most a segítségetekre siet a hajápolásban is.

sarkadi nikolett nina arcpakolás méz

Mézes-joghurtos arcpakolás Aloe verával – tápláló pakolás a ragyogó bőrért

Csajoskodtunk egy kicsit a VOUS szerkesztőségében, és Nina kipróbált három házi kencét, amiket nektek is csak ajánlani tud. Az elején egy kicsit kételkedett abban, hogy bármi változást érez majd, de a végén tényleg jó hatással volt mind a bőrére.

A teljes cikket itt találjátok.

A hideg idő beköszöntével nemcsak a kedvünk romlik, hanem a hajunk állapota is, épp ezért nemrég írtam arról, miként ápoljátok ősszel és télen a frizurátokat. Abból a felsorolásból akkor kimaradt, hogy mivel tehetitek újra fényessé a megfakult szálakat. Ugye már kapiskáljátok? Itt jön a képbe az aloé, mely a hidratáló tulajdonságának köszönhetően regenerálja a megviselt frizkótokat, hidratálja a száraz részeket, így a hajatok újra a régi pompájában tündökölhet.

Objektum doboz

A recept szerint mindössze egy letört levélre lesz szükségetek – ha nagyon hosszúak a fürtjeitek, akkor előfordulhat, hogy többre. Vigyétek be magatokkal a fürdőbe, mossátok meg a hajatokat a szokott módon a samponnal, azonban balzsam helyett az aloé zseléjét masszírozzátok a hajatokba. Így várjatok körülbelül 5 percet, majd öblítsétek le, és már készen is vagytok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.