Egyéb kategória

Szégyenmenetből királynői vonulás!

Hányszor, de hányszor battyogtunk haza hajnalban elázva, feltört (kitört) sarokkal, szétfolyt sminkkel, és reméltük, hogy nem futunk össze a helyes szomszéd sráccal.
vous - 2015.07.04.
Szégyenmenetből királynői vonulás!

Otthon, talpig sminkben, akarom mondani, talpig folyt sminkben, bugyistól, melltartóstól zuhantunk az ágyba, és mikor délután felébredtünk, jött az „Ó, ne! Már megint hogy néztem ki, mit tettem?” gondolat. Nyugi, lányok, ilyen többet nem lesz! Ne pironkodjatok, biztos, hogy veletek is előfordult már a szégyenmenet jelenség. Velem is, de most elhatároztam, hogy ennek véget vetek, hogy soha többet ne kelljen szégyenkeznünk a buli utáni, hát nevezzük így: outfitért. Tartsatok be pár alapszabályt, és nem szégyen, hanem királynői menet lesz a hajnali hazaút!

A mérték nem a vödör!

Bizony, sajnos vége a tinikorszakotoknak, és nem megbocsátható, ha az árokparton fogjátok egymás haját. Csak mértékkel azzal a pezsgővel! Sose feledjétek, egy becsiccsentett, cserfes csaj lehet nagyon szexi, de a piától elázott, az asztalon (cipő nélkül) táncoló leányzó már brutál ciki.

Tűsarkú vs. telitalpú

Személyes tapasztalat, hogy tűsarkúban bulizni, táncikálni és még természetesen mosolyogni egész este nem lehet. (Hát még abban hazamenni.) Ezért nekem erre van egy bevált praktikám: a telitalpú platformszandi. Higgyétek el, baromi kényelmes, és legalább olyan szexi, ha nem szexibb, mint a tűsarkú. De lehet jolly joker a saru is.

Egy shot, két shot, és a pasi máris tökéletes!

Nem, nem, nem! Ez nem csak városi legenda! Bizony, az alkohol tényleg képes photoshopos műveletekre. Épp ezért így az utolsó pontban visszakanyarodnék az elsőre: mértékkel, lányok!  Így elkerülitek a szörnyű másnapot, amikor a Facebookon kiderül, hogy az a pasi bizony nem a herceg volt. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.