Egyéb kategória

Stresszoldó játékok, hogy ne robbanjatok fel a munkahelyen

Ismeritek azt az érzést, amikor sikítva rohannátok haza, vagy épp az asztalt borítanátok a főnökötökre? Hát hogyne! Pedig semmi szükség a felesleges stresszre – dobjátok el a stresszlabdát, és dőljetek hátra! Megmutatom nektek, melyek a legjobb online stresszoldó játékok, amikkel gyanútlanul engedhetitek ki a gőzt a monitor mögött.

vous - 2015.06.24.
Stresszoldó játékok, hogy ne robbanjatok fel a munkahelyen

Ha túlóra miatt az irodában ragadtatok

Megint egy kis pluszmunka köt a géphez? Sebaj, adjatok magatoknak öt percet kint, és sétáljatok egyet! Ebben a játékban egy pálcikaemberhez hasonlító alakkal járhatjátok az utcát, akadályokat átugorva. A fekete-fehér színek miatt első ránézésre egyszerű kinézetűnek tűnhet, azonban ha jobban megnézzük a grafikát, szuperül ki van dolgozva. A látvány mellett nyugodt kis zene segít a lazulásban. Kattintsatok, és sétára fel!

Nem juttok el szabadságra?

Ezt a játékot nektek találták ki, ha nyáron is tele a naptáratok, de imádjátok a környezetet. Na jó, ha a környezet adta szépségekből nem is sokat kaptok, de állatokból annál inkább. Pufi kis bárányokkal szökdécselhettek. Ráadásul megunni sem fogjátok, hiszen mindig új feladatokat kell a kis bundásokkal teljesítenetek. Ide kattintva már kezdhetitek is!

Elment az internet? Akkor sincs vész!

Felesleges frissítgetnetek, és idegeskedni, hogy mikor is jön vissza. Ha Google Chrome-ot használtok, a képernyőn megjelenő T-Rexnek köszönhetően szuperjól elfoglalhatjátok magatokat, anélkül hogy a hajatokat tépnétek. A kicsi dinóval nem kell mást tennetek, mint kikerülni a kaktuszokat. Ez pedig nemcsak könnyen teljesíthető feladat, de elfeledteti veled azt is, hogy mit is akartál épp a neten böngészni.

Ha pedig a maradi dolgok hívei vagytok…

Nem szeretitek az online játékokat, és a dinoszaurusz sem hozott benneteket lázba? Legyen a fiókotokban mindig egy légpárnás fólia, ismertebb nevén „pukifólia”. Háh, nincsen?! Ma már ez is létezik online: ide kattintva elérhetitek.

Nincs más dolgotok, mint – kivételesen – várni a következő stresszes pillanatot és kipróbálni az imént említett szuper játékokat. Garantált a lazulás és a móka!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.