Test

Otthoni fogfehérítés nyert rajongók szerte a világon

A Crest fogfehérítő csíkok az egyik legnépszerűbb fogfehérítési módszer az emberek körében világszerte. A piacon töltött több mint 15 év alatt több mint 23 millió csomagot adtak el, és az érdeklődés fokozatosan terjedt el az Egyesült Államokból a bolygó számos országába.
vous - 2023.08.29.
Otthoni fogfehérítés nyert rajongók szerte a világon

Az otthoni fogfehérítés nem csak az otthoni környezetben nyújtott kényelem miatt népszerű, hanem a kiváló eredmények, valamint a fogászati klinikán végzett fogfehérítéssel összehasonlítva a pénzügyi megtakarítások miatt is.

Az otthoni fogfehérítést és a Crest fogfehérítő csíkokat az Amerikai Fogászati Egyesület is ajánlja.

A Crest fehérítő csíkok biztonságosak?

Az otthoni fogfehérítés gondolatára sokan elgondolkodnak azon, hogy vajon biztonságos-e egy ilyen eljárás fogorvos vagy dentálhigiénikus felügyelete nélkül. Amíg az ember egészséges, és nem szenved semmilyen betegségben vagy rendellenességben, a Crest fogfehérítő csíkok a gyártó szerint biztonságosak.

Hogyan működnek a Crest fehérítő csíkok?

A csíkok az oxidáció elvén működnek, ami biztosítja a fogak felszíni és mélyebb elszíneződéseinek eltávolítását. Néhány más módszerrel ellentétben a Crest csíkok kíméletesek a fogzománchoz, és nem tartalmaznak csiszolóanyagokat, amelyek károsíthatják a fogakat.

Ár és elérhetőség

Crest fogfehérítő csíkok megfizethetőek, és költséghatékonyabb alternatívát jelentenek a fogorvosnál végzett professzionális fogfehérítéshez képest. Széles körben kaphatók gyógyszertárakban, drogériákban vagy online áruházakban.

A Crest fogfehérítő csíkokkal már 3 nap alatt ragyogó mosolyt varázsolhat otthonában, látható eredményekkel. Fektessen be a mosolyába, és minden helyzetben magabiztosabbnak fogja érezni magát.

Ragyogó mosoly otthonod kényelmében, már 3 nap alatt eredményt érhetsz el

A fogak fehérítése a Crest fogfehérítő csíkokkal egyszerű, és már 3 nap után pozitív eredmény látható. A Crest fehérítő csíkok ugyanazokat az összetevőket tartalmazzák, amelyeket a fogorvosok a professzionális fogfehérítés során használnak. Úgy vannak kialakítva, hogy az alkalmazás teljes időtartama alatt érintkezzenek a fogakkal, mégsem keverednek a nyállal. A fogak a fogfehérítés után elveszítik a kellemetlen sárga árnyalatot, és általában 3-5 nap használat után már ragyogó mosoly látható.

További információk ezen a linken találhatók.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!