Trend

Női övtáskák és női ingek: hogyan kombináljuk össze őket a tökéletes összeállítás érdekében?

Amennyiben szeretjük a sportosan elegáns stílust vagy a punkosan sikkeset, akkor egyértelmű, hogy az övtáskát és persze az inget ki kell próbálni együtt. Milyen lehetőségeink vannak, és hogyan tudjuk valóban tökéletesen kombinálni ezt a két ruhadarabot?
vous - 2023.06.27.
Női övtáskák és női ingek: hogyan kombináljuk össze őket a tökéletes összeállítás érdekében?

A vagány elegancia nyomában

A vagány elegancia alapja általában egy olyan elegáns, örök divat szett, amihez valamilyen kis extravagáns részletet adunk. Ez lehet egy vagány cipő, táska, de egy övtáska is. Például egy bőr szegecses övtáskával igazán fel tudjuk dobni az elegánsabb megjelenésünket, amihez akár még sneakert is választhatunk. Persze az efféle szettek nem a hivatalos eseményekre valóak, viszont ha szeretünk a hétköznapokon így öltözködni, akkor arra tökéletesek. Az övtáskát jól tudjuk kombinálni ebben az esetben a csinos női ingek típusaival, ami egyrészt ad egy sikkes megjelenést, másrészt övtáskával együtt kifejezetten punkos hatást érhetünk el. Az ing már önmagában ad ugyanis egy olyan elegáns megjelenést, amivel jól lehet operálni az ilyen jellegű szettek kapcsán.

Ingruha és övtáska – a csinosan sportos stílusért

Az ingruha igencsak népszerűvé vált mostanában. A könnyen viselhető ruhadarab ugyanis egészen univerzálisan hordható. Ha akarjuk, ruhaként, ha pedig kedvünk tartja, egyszerűen egy hosszított ingként is viselhetőek ezek a darabok. Még ruhaként is sokat tudunk pluszban alakítani rajta. Begombolhatjuk teljesen, vagy hagyhatunk ki gombolásokat, hogy hasított és mélyebben dekoltált ruhát kapjunk. Tehát az ingruha jó választás, és övtáskához is kiváló. Mivel ez a ruhadarab egyaránt hordható elegánsan, vagány módon és sportosan is, ezért például övtáska és sneaker társaságában kifejezetten nőiesen sportos szettünk lehet. Ebben az esetben pedig az övtáska az övet helyettesítheti. Kérdés, hogy hol találunk olyan stílusos övtáskát, ami azért övként is viselhető. A válasz a https://answear.hu/k/noi/kiegeszitok/taskak/ovtaska-es-kistaska linken keresendő.

Ing pólóval és övtáskával – akár kiránduláshoz és nyaraláshoz is

Ha az inget valamilyen felsővel, például egy pólóval viseljük, akkor egy kényelmes és félelegáns outfitet tudunk kialakítani, amihez szandál, sneaker, bakancs és természetesen egy nőies övtáska is passzol. A póló ráadásul lehet vidám nyomott mintás is. A https://answear.hu/h/noi-polo-nyomtatas linken például kifejezetten olyan modelleket találunk, ami igazán vagány hatást kelthet inggel és övtáskával viselve. Az ilyen szett praktikus választás akár nyaraláskor is, amikor utazunk, hiszen az övtáskába minden fontos iratunk és a pénztárcánk is elfér. Ugyanígy a kirándulás alkalmával is jó viselni az övtáskát a hátizsák mellé, hiszen a gyakran használt dolgainkat, például a mobilunkat is el tudjuk tenni a biztonságos övtáskába. Az ing pedig igen sokféle lehet, amikor felső fölé viseljük. Választhatunk egy puha pamut inget vagy nézhetünk egy szafari stílusú vászon modellt, ami például kifejezetten hangulatos és praktikus lehet a már említett kiránduláshoz, de túrára is.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!