Trend

New Balance sportcipők – vásárolj új sneakert az idei Black Friday akcióban!

Ellentétben a sok más márka elmúlt korábbi trendjével, amelyek jóval a hálaadás hétvégéje előtt kezdik a Black Friday értékesítésüket, a New Balance fő eseménye jellemzően magán a fekete pénteken kezdődik. Az, hogy egyes típusokat 25 vagy 50%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg a hazai internetes boltokban, nagyjából csak megjósolni tudjuk, mert minden csak azon a bizonyos napon válik valóra. Az eMAG például már időben felkészült a szezonra, hiszen az online kereskedelemben hatalmas a verseny, vagyis a kereskedő akkor lehet nyereséges, ha nagy számokkal dolgozik. A közkedvelt hazai webshop szinte minden termékkategóriában jelentős tételekben rendel, tehát idén is biztosan számíthatunk kedvező ajánlatokra. Alábbi bejegyzésünkben a New Balance Fresh Foam X sportcipő előnyeit vizsgáltuk meg.
vous - 2022.11.23.
New Balance sportcipők – vásárolj új sneakert az idei Black Friday akcióban!

A kényelmes New Balance sneakerek

A New Balance Fresh Foam sorozat már csak méretét tekintve is jelentős kiállást jelent a maximális cipők világában. Korábbi tervei kissé nehézkesek voltak, és soha nem érték el azt a vonóerőt, amelyről sok „rajongó” beszélni tudott. A Fresh Foam X széria teljesen megfordítja ezt az új kialakítással, amely egy különleges sneakert eredményez. Jellemző rá, hogy erősen párnázott, simított, a vártnál könnyebben futhat vele és rendkívül kényelmes. Ha a Black Friday napján ilyen terméken gondolkodik, akkor csalódás kizárva, főleg, ha hosszabb távra tervez.

A New Balance Fresh Foam jellemzői

Az 1906-ban alapított New Balance csak 1960-ban adta el első tényleges cipőit kiskereskedelemben. 1972-ben a New Balance mindössze öt főállású alkalmazottat foglalkoztatott, akik csak 30 pár népszerű Trackster futócipőjüket gyártották le évente. Története során a New Balance ügyfélkörétől a szájhagyomány útján támaszkodott, szemben a sportolók vagy hírességek ajánlásaival. És ez az oka annak, hogy amikor 1976-ban kiadták a legendás 320-as modellt, amely az ikonikus és megkülönböztethető „N” emblémájukat viselte, a későbbi hirdetésekben már a vásárlók tudták, hogy miről van szó.

A New Balance Fresh Foam X maximálisan párnázott napi edzőcipő, amely tisztességes stabilitással párosulva kellemes tapintású a láb alatt. A cipő talpa sok kiszélesedést használ az egész platformon, hogy megbízható mennyiségű felületet hozzon létre a láb alatt. A felsőrésznek is jó a biztonsága. Az eredmény a maximálisan párnázott edzőcipő a hosszabb távok megtételéhez.

Mit jelentenek a New Balance sneakerek számai?

A márka annyira makacs volt, ezzel is elkerülve a tipikus marketing eszközöket, hogy egy funkcionális kódrendszer útját választották a modelljeik megkülönböztetésére. A 6-7 számjegyű kódjuk bonyolultnak vagy értelmetlennek tűnhet, de valójában meglehetősen egyszerű.

Az első vagy kettő betű a nemet és/vagy az edzéstípust jelöli, azaz M = Férfi, W = Női, T = Trail, vagy azt, hogy az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban gyártották-e. A következő két szám jelzi az innováció és a teljesítmény szintjét, amelyre számíthat, valamint azt az árcédulát, amelyre számítani lehet.

Ezután a következő számkészlet a teljesítmény tartományát határozza meg, kezdve a „40”-es vezérléssel, majd az „50” és „70” közötti tartományban a stabilitás, párna és kényelem irányába.

A 80-as a 90-es és a 00-ás tartományok arra utalnak, hogy a New Balance sportcipő milyen sebességet irányoz elő a viselője számára. A divatszakértők azt mondják, hogy ezek inkább trendek és nem szabályok, a megkülönböztetést viszont jól jelzik.

A New Balance több mint 100 éve tervezi és készíti a legjobb futócipőket és felszereléseket, hogy segítsen az élsportolóknak és az alkalmi futóknak egyaránt elérni céljaikat. A lengőgeometriának és a szélesebb platformnak köszönhetően biztonságban és simán érzi magát, miközben egész nap sportol vagy éppen sétál. A New Balance Fresh Foam cipő puha, légáteresztő felsőrésze a megfelelő helyeken átöleli a lábát, hogy egész nap kényelmet biztosítson.

Ajánlott cikkek