Trend

Női kézitáskák, amelyek 2023 tavaszán lesznek a legdivatosabbak

A tavalyi trendek igen változatosak voltak, ez pedig idén sem lesz másképp. A női táska divat a 2023-as szezonban rendkívül változatos, sokoldalú és egyben szemet gyönyörködtető. Nézzük, melyek lesznek mind közül a legtrendibbek.
vous - 2023.03.03.
Női kézitáskák, amelyek 2023 tavaszán lesznek a legdivatosabbak

Oversize táskák – minden mennyiségben

Az oversize, azaz kifejezetten nagy méretű táskák egyértelműen a modern kor fejlődésével váltak egyre népszerűbbé. A modern nő ma már megesik, hogy szinte egész napját a városban tölti. Munka után edzésre vagy tanfolyamra jár, találkozik a barátaival és még egy kisebb bevásárlást is megejt hazafelé. Ezekhez nem elég egy közepes kézitáska, egyértelmű, hogy valami jól megpakolható és kényelmes modell szükséges. Az oversize táskák és shopperek pontosan emiatt kerültek reflektorfénybe. Strapabíróak, jól megpakolhatóak és nem mellesleg remekül néznek ki. Többféle forma lesz sláger az idén. A batyutáskák, vödör alakú modellek és persze a klasszikus vese, illetve banántáskák mellett olyan egyedi formákkal is találkozhatunk, amelyek kifejezetten meghökkentőek és egyben mégis nagyon bájosak. Például egy tökéletes kör vagy szív alakú oversize női táska gyöngyökkel dúsan díszítve egészen feltűnő jelenség lehet, és idén nagyon trendinek számít.

Rinocéroszbőr minta

Az állatmintás őrület idén is tovább folytatódik. A leopárd, kígyó és más népszerű állatok mintái mellett azonban az orrszarvú bőrének jellegzetes textúrája is színre lép. Ezekből pedig aztán számtalanféle verzió akad a fémes hatástól kezdve a stílusos bőr modellekig. Természetesen a rinocérosz mellett a tavaly megismert állatminták is ugyanúgy hódítanak. Tavaszra például egy zebramintás kézitáska kifejezetten jól feldobhat akár egy friss hatású zöld szettet is. Ezen kívül az állatmintákhoz társítható stílusok is igen népszerűek lesznek. Visszatér a szafari stílus és ezzel együtt a különféle szövet, oldalzsebes táskák is. Ugyanakkor, ha kifejezetten élénk színeket keresünk: a dzsungel minták továbbra is trendiek lesznek.

Gyöngyök, virágok és 3D applikációk

A táskákra különféle térbeli virágok kerülhetnek, akárcsak a cipőnkre. Ezek között kifejezetten nagyvirágos modelleket is találunk. Ezek a darabok még egy szimpla szettet is feldobnak. Ezen kívül a gyöngyökre is érdemes odafigyelnünk, mert idén egészen sok szép gyöngyös táska került ki a divattervezők kezei alól. Az ilyen táskák lehetnek szinte teljesen gyöngyszövetből, vagy különféle mintákkal díszített részeket is tartalmazhatnak, akár virágokkal kombinálva. Hétköznapi és alkalmi kivitelben is kaphatóak lesznek ilyen modellek.

Forrás: CCC

A tavaly megszokottak

A tavaly megszokott trendek idén is hódítani fognak. A láncos táskák mellett a szőrme táskák lesznek azok, amelyek jobban előtérbe kerülnek. Az ilyen szőrmés modellek igazán izgalmas kombinációt adnak a tavaszi szettünkkel. A CCC üzletében például kapni kifejezetten olyan hatalmas és puha szőrmeborítású táskákat, amelyek ráadásul oversize méretűek: vagyis nem csak különlegesek, de remek pakolótáskák is lehetnek: https://ccc.eu/hu/taskak/noi-taskak. A Jenny Fairy különösen izgalmas kollekciót dobott piacra ezekből a CCC-nél, amit nem csak a webáruházban de a CCC üzletében is megtekinthetünk.

Ajánlott cikkek