Test

Mit tegyél, ha tetoválást szeretnél, de még nem vagy biztos magadban?

A tetoválás egy remek módja az önkifejezésnek, amivel megmutathatod, hogy ki vagy te, mik a gondolataid, a tapasztalataid, a véleményed, az érzéseid. Kifejezhetsz vele egyfajta hovatartozást is, üzenetet közvetíthetsz általa a világnak. Nem is beszélve arról, hogy mennyire menő és divatos tetovált nőnek lenni.
vous - 2024.05.24.
Mit tegyél, ha tetoválást szeretnél, de még nem vagy biztos magadban?

Viszont mégis van benne valami félelmetes, hiszen ijesztően végleges. Főleg abban az esetben, ha még túl fiatal vagy ahhoz, hogy örökre elkötelezd magad egy minta, egy felirat mellett. Van egy jó hírünk számodra! A Max Diszkont fantasztikus tetoválásmatricákat kínál, amelyek tartósak ugyan, de nem végérvényesek. 

Ha az ideiglenesség egyfajta biztonságot nyújt számodra…

Cseppet se legyen bűntudatod amiatt, ha nem igazi tetoválást varratsz magadra, mert ez a te tested és a te döntésed kell legyen! A ruhádat is lecseréled minden egyes nap, miért kellene a testednek évekig ugyanazt a mintát viselni? 

Ha esetleg a fájdalom tart vissza a tűtől, ebben az esetben is kiváló megoldás számodra ez a professzionális testdíszítő anyag. Egyedi lesz a megjelenésed általa, de csak addig, amíg jól érzed magad vele. Utána könnyedén eltávolíthatod alkohol vagy bőrkrém segítségével, és újra a régi önmagad lehetsz.

Ne ijedj meg, a tisztálkodás ugyanúgy az életed része maradhat, hiszen ezek a matricák vízállóak. Természetesen a felhelyezés után szükség van egy kis száradási időre, de az nem okozhat gondot, ahogy a minta bőrre való felvitele sem. Csak akkor lesz szükséged segítségre, ha nem áll kézre az a testrészed, amit szeretnéd, hogy díszítsen a kiválasztott motívum.

Milyen mintát válassz?

Ha igazi tetoválást csináltatsz, akkor nagyon körültekintőnek és átgondoltnak kell lenned annak tekintetében, hogy milyen minta kerüljön rád. A matrica esetében sem mindegy, de azért ezzel nem tudsz olyan nagy és végzetes hibát véteni, mintha tű lenne. 

Keress olyan ábrát, ami kötődik hozzád, amivel azonosulni tudsz, ami kifejez valamit, ami fontos neked! Ez lehet egy érzés, egy vágy, egy élmény, egy elv, netán a szenvedélyed vagy a rajongásod tárgya. Esetleg egy emléket jelenít meg, amit átéltél, és sokáig szeretnéd rá emlékeztetni magad. Ha nincs ilyen, akkor válassz olyat, ami esztétikus számodra, tetszik a színe vagy a stílusa, és szívesen viselnéd magadon!

Változatos és változtatható is

Ha csekély személyes tartalommal bírnak a tetoválások, egy idő után jelentőségüket vesztik, de ez akkor is előfordulhat, ha volt vele valami közös pont. Viszont pont ezért ideális a matrica, mert az csak átmeneti. Ha esetleg úgy döntesz, hogy jól érzed magad a mintával, később akár tűvel is magadra varrathatod. Ehhez is kiváló segítség a tetoválásmatrica, hiszen segít eldönteni, hogy valóban akarod-e az adott motívumot. 

Korábban inkább a férfiak kiváltsága volt a tetkó, de ma már a nők is előszeretettel mutatják meg ily módon valódi önmagukat. Ráadásul sokan nem egy idegenek elől elrejtett testrészen jelenítik meg vagy nem kis méretben, hanem jól láthatóan és akár nagyobb testfelületen.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!