Otthon

Hűsítsétek magatokat kókusztejjel!

Mondjátok ki: kókusztej! Ugye, nektek is összefolyt a nyál a szátokban? Nekem olyannyira, hogy nem álltam meg és azonnal kerestem egy otthon elkészíthető, fantasztikus receptet. Persze ne víz helyett igyátok, de víz mellé fantasztikus felüdülés lesz. Készítsétek magatoknak, mert megérdemlitek, a párotoknak meglepetésnek, a gyereknek pedig nassolnivalónak. Lássuk hát a nedűt!
vous - 2015.07.06.
Hűsítsétek magatokat kókusztejjel!

Amire szükségetek lesz:

  • kókuszreszelék
  • víz
  • vanília
  • fahéj

A kókuszreszeléket öntsétek nyakon forró vízzel, aztán egy külön edényben még melegítsetek rajta. Hagyjátok teljesen kihűlni, majd mehet a turmixgépbe, a fahéjjal és a vaníliával együtt. Ezekből annyit használjatok, amennyire ízesre szeretnétek. Ha édesebb italra vágytok, tegyetek hozzá mézet.

Készen vagyunk, mehet is a hűtőbe! Sőt, nem csak magában fogyaszthatjuk, a kakaóval és a kávéval is nagyon jó barátok. Ha viszont felnőtt a buli, akkor jöhet bele egy kis rum. És hogy mi a legfantasztikusabb az egészben? 5 perc alatt megvagytok vele!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.