Otthon

Hűsítsétek magatokat kókusztejjel!

Mondjátok ki: kókusztej! Ugye, nektek is összefolyt a nyál a szátokban? Nekem olyannyira, hogy nem álltam meg és azonnal kerestem egy otthon elkészíthető, fantasztikus receptet. Persze ne víz helyett igyátok, de víz mellé fantasztikus felüdülés lesz. Készítsétek magatoknak, mert megérdemlitek, a párotoknak meglepetésnek, a gyereknek pedig nassolnivalónak. Lássuk hát a nedűt!
vous - 2015.07.06.
Hűsítsétek magatokat kókusztejjel!

Amire szükségetek lesz:

  • kókuszreszelék
  • víz
  • vanília
  • fahéj

A kókuszreszeléket öntsétek nyakon forró vízzel, aztán egy külön edényben még melegítsetek rajta. Hagyjátok teljesen kihűlni, majd mehet a turmixgépbe, a fahéjjal és a vaníliával együtt. Ezekből annyit használjatok, amennyire ízesre szeretnétek. Ha édesebb italra vágytok, tegyetek hozzá mézet.

Készen vagyunk, mehet is a hűtőbe! Sőt, nem csak magában fogyaszthatjuk, a kakaóval és a kávéval is nagyon jó barátok. Ha viszont felnőtt a buli, akkor jöhet bele egy kis rum. És hogy mi a legfantasztikusabb az egészben? 5 perc alatt megvagytok vele!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.