Test

Intimlézer terápia: Gyors és fájdalommentes megoldás nőgyógyászati problémákra

Rengeteg nő életét keserítik meg az olyan nőgyógyászati problémák, mint a vizelettartási zavar, visszatérő hüvelygyulladás, szülést követő hüvelytágasság vagy épp a HPV. Sokan nem tudják, de létezik olyan műtétmentes megoldás, amely vérzés, metszés, varrás és hegek nélkül, fájdalommentesen segít a panaszokon. Ez az intimlézer terápia!
vous - 2022.12.28.
Intimlézer terápia: Gyors és fájdalommentes megoldás nőgyógyászati problémákra

Az idő múlása nemcsak arcunkon látszik meg előbb-utóbb, az intim testrészeken is nyomot hagy. 45 év felett a menopauza miatt bekövetkező hormonális változások, illetve az ezekkel összefüggő betegségek kellemetlen eredménye lehet a nem kielégítő szexuális élet, a vizelettartási nehézségek vagy a hüvelyfal sorvadása, süllyedése

45 év alatt leginkább a terhességet és a szülést követően alakulnak ki intim problémák, mint a hüvelytágasság és az azzal összefüggő inkontinencia, hüvelyszárazság, császármetszés utáni hegek.

De kortól függetlenül bárkinek problémát okozhat a visszatérő hüvelygyulladás, HPV-pozitivitás miatti elváltozás a méhnyakban, a kisajkak esztétikai problémája, egy méhszájseb vagy genitális szemölcsök megjelenése. 

Ezekre a problémákra kínál megoldást a lézerkezelés.

Az intimlézer technológia a szervezet saját regeneratív képességeire épül, a kezelés 3-4 hónap alatt új kollagénrostok képzésére ösztönzi a szervezetet. A megnövekedett kollagénrost mennyiség tartós rugalmasságot ad a megrövidült, feszesebb kötőszöveti elemeknek. Végeredményben a kezelt területek visszafiatalodása történik, amivel nemcsak a tünet kezelése, hanem a panaszokat kiváltó ok megszüntetése érhető el. Kötőszöveti szinten 10-15 éves visszafiatalodás érhető el. 

A lézeres kezelés óriási előnye, hogy nem szükségesek műtéti körülmények a kezelések végzéséhez, minden kezelésfajta a nőgyógyászati rendelőben, érzéstelenítés nélkül vagy helyi érzéstelenítő géllel végezhető. Külön előkészületet nem igényel, vérzés-, vágás- és fájdalommentes. Az alkalmazott technológiának köszönhetően nincs életkori megkötés vagy betegség miatti kizáró ok. 

Ha a te életed is megnehezítik a fent említett problémák, fordulj bizalommal a Femcare Miniklinika szakembereihez! Foglalj időpontot állapotfelmérő konzultációra

Ajánlott cikkek