Test

Intimlézer terápia: Gyors és fájdalommentes megoldás nőgyógyászati problémákra

Rengeteg nő életét keserítik meg az olyan nőgyógyászati problémák, mint a vizelettartási zavar, visszatérő hüvelygyulladás, szülést követő hüvelytágasság vagy épp a HPV. Sokan nem tudják, de létezik olyan műtétmentes megoldás, amely vérzés, metszés, varrás és hegek nélkül, fájdalommentesen segít a panaszokon. Ez az intimlézer terápia!
vous - 2022.12.28.
Intimlézer terápia: Gyors és fájdalommentes megoldás nőgyógyászati problémákra

Az idő múlása nemcsak arcunkon látszik meg előbb-utóbb, az intim testrészeken is nyomot hagy. 45 év felett a menopauza miatt bekövetkező hormonális változások, illetve az ezekkel összefüggő betegségek kellemetlen eredménye lehet a nem kielégítő szexuális élet, a vizelettartási nehézségek vagy a hüvelyfal sorvadása, süllyedése

45 év alatt leginkább a terhességet és a szülést követően alakulnak ki intim problémák, mint a hüvelytágasság és az azzal összefüggő inkontinencia, hüvelyszárazság, császármetszés utáni hegek.

De kortól függetlenül bárkinek problémát okozhat a visszatérő hüvelygyulladás, HPV-pozitivitás miatti elváltozás a méhnyakban, a kisajkak esztétikai problémája, egy méhszájseb vagy genitális szemölcsök megjelenése. 

Ezekre a problémákra kínál megoldást a lézerkezelés.

Az intimlézer technológia a szervezet saját regeneratív képességeire épül, a kezelés 3-4 hónap alatt új kollagénrostok képzésére ösztönzi a szervezetet. A megnövekedett kollagénrost mennyiség tartós rugalmasságot ad a megrövidült, feszesebb kötőszöveti elemeknek. Végeredményben a kezelt területek visszafiatalodása történik, amivel nemcsak a tünet kezelése, hanem a panaszokat kiváltó ok megszüntetése érhető el. Kötőszöveti szinten 10-15 éves visszafiatalodás érhető el. 

A lézeres kezelés óriási előnye, hogy nem szükségesek műtéti körülmények a kezelések végzéséhez, minden kezelésfajta a nőgyógyászati rendelőben, érzéstelenítés nélkül vagy helyi érzéstelenítő géllel végezhető. Külön előkészületet nem igényel, vérzés-, vágás- és fájdalommentes. Az alkalmazott technológiának köszönhetően nincs életkori megkötés vagy betegség miatti kizáró ok. 

Ha a te életed is megnehezítik a fent említett problémák, fordulj bizalommal a Femcare Miniklinika szakembereihez! Foglalj időpontot állapotfelmérő konzultációra

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.