Egyéb kategória

Harper Beckham kezdhet félni – Két minimodell hódít az Instagramon

Sikeresek, divatosak, és több mint 100 000 követőjük van Instagramon. A bibi csak az, hogy 2 éves kislányokról beszélünk.

vous - 2015.07.02.
Harper Beckham kezdhet félni – Két minimodell hódít az Instagramon

North Westnek és Harper Beckhamnek vetélytársai akadtak a divatvilágban. Everleigh Soutast és Ava Foley-t anyukájuk, akik legjobb barátnők, öltöztetik be felnőttes ruhákba, és örökítik meg a cuki kislányok aranyos pillanatait. A két minimodell már szerepelt az ausztrál Vogue-ban és a Kardashian Kids- kampányban is. A lányok olyan hírnévre tettek szert, hogy minden napjuk olyan, mintha karácsony lenne, annyi ajándékot kapnak a világ minden pontjáról.

Körbenéztünk mi is az Instagramukon, és eléggé meglepődtünk a képeik láttán. Íme közülünk néhány: 

Ti öltöztetnétek így a gyerekeiteket?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.