Világ

5 idézet a 40 éves Angelina Jolie-tól az élet szeretetéről

Angelina Jolie azon kevesek egyike, akik őszintén megélik az élet minden egyes percét. Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő, fotómodell, író, producer, filmrendező, és az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különmegbízottja, korábbi jószolgálati nagykövete. Emellett anya és feleség, akit a világ legszebb női között tartanak számon. Van mit tanulnunk tőle, nem? Fogadjátok meg tanácsait!

vous - 2015.06.04.
5 idézet a 40 éves Angelina Jolie-tól az élet szeretetéről

Különbözni jó. Szóval ne akarj megfelelni! Ne ülj csendben, és ne akarj más lenni, mint ami vagy. Ha valaki azt mondja neked, hogy más vagy, mosolyogj emelt fővel, és légy büszke.

Kids’ Choice Awards, 2015

Ha akadály elé állít az élet, felül kell kerekedned rajta, nem pedig hagyni, hogy maga alá gyűrjön.

People Magazin, 2014. december 22-i szám

A legjobbat akarod azoknak, akiket szeretsz, és minden esetben az ő érdekeiket helyezed a sajátod elé. Ezt teszi a szerelem. A szerelem az, amiért élsz.

Parade Magazine, 2010

Szerintem az, aki döntéseket hoz, kemény véleményeket fog kapni a döntésével kapcsolatban. Véleményem szerint ez jó dolog és egy jó jel. Ez alapján látható, hogy vannak emberek, akik szeretnek engem és támogatnak, de vannak, akik nem igazán bírnak, épp ezért fogok kiállni amellett, amiben hiszek. Döntéseket hozok az életemben és ez így helyes.

Entertainment Weekly, 2008

Mindannyiunkban van valami, ami arra késztet bennünket, hogy nyissunk a másik felé, hogy párbeszédet folytassunk egymással, hogy feltárjuk az érzéseinket és legbelső érzelmeinket, abban a reményben, hogy lesz valaki, aki megért bennünket és válaszokat ad a kérdéseinkre. A legjobb módszer az, ha megmutatjuk magunkat, így reménykedhetünk valamiféle visszajelzésben.

Andrew Morton – Angelina – Rendhagyó életrajz

Ajánlott cikkek