Világ

Próbafülkék valósága: higgyétek el, nem a gonosz tükör a legrosszabb

Nem szeretem olyan nagyon a próbafülkéket. Kicsik, pedig én sem vagyok valami nagy. Hamar elfogy a levegő, túl meleg van, és a nyirkos bőrre tapad a ruha. Nem csúszik se le, se föl. Kínlódok.

vous - 2015.06.12.
Próbafülkék valósága: higgyétek el, nem a gonosz tükör a legrosszabb

Aztán, sosem ér jó szögből a fény, ha felülről ragyog, a hajamat utálom, ha rézsút, a legapróbb dudor is látszik a combomon.

A tükör is játszik velem. Elveszi a kedvem a vásárlástól.

Szóval nekem egyáltalán nem mindegy, hogy hol vásárolok, és nem csak az árukészlet és az ár fontos tényező, de bizony a próbafülkékre is érzékeny vagyok.
Azóta még inkább, amióta megtudtam, hogy a próbafülkék engem próbára tesznek ugyan, mások viszont nem jönnek zavarba, ha a vastag függöny eltakarja őket. Ebben az összeállításban, áruházi dolgozók segítségével jártam körbe a titkokat.

Forrás:
iStock

Szex-szex-szex

Igen, előfordul, hogy egy pár nem ruhát próbálni veszi be magát a fülkébe. Bár elvileg tilos ketten tartózkodni a függöny mögött, nem feltétlenül számolgatják a lábakat a függöny alatti résen a dolgozók. Ha túl hangosak, vagy reng a fülkesor, hamar kipenderítik őket, de a csendes szex élvezői a legtöbbször kócosan ugyan, de nyugodtan távoznak. Vásárlás nélkül, hisz nekik mást jelentett az akció.

Más egyedül is szívesen él át gyönyört a függöny mögött. Nem egy alkalommal találnak spermával szennyezett női és férfi alsót is a fülkében.

Profi sminkelés

Én nem szeretem, más azonban nyilván imádja a nagy tükröket – gyakran lelnek az eladók kiborult púdert, barnító gyöngyöket a szőnyegen, krém és rúzsnyomokat a falon, a tükrön. Nagyiparban megy a sminkelés – remélhetőleg hozott, és nem az áruházban kosárba pakolt termékekkel.

A természet hívó szava

Vér, vizelet és nagydolog. Nagydolog? Bizony, olykor kemény gyomor kell a rendrakáshoz – kakis pelenka, használt betétet és tampont is találtak már interjúalanyaink. Egy alkalommal (szerencsére ez nem ennyire gyakori) egy anyuka a kisgyerekét pisiltette meg a fülkében, és nem értette a felháborodást, hiszen az „csak” gyerekpisi. Nem nagy dolog.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.