Világ

Próbafülkék valósága: higgyétek el, nem a gonosz tükör a legrosszabb

Nem szeretem olyan nagyon a próbafülkéket. Kicsik, pedig én sem vagyok valami nagy. Hamar elfogy a levegő, túl meleg van, és a nyirkos bőrre tapad a ruha. Nem csúszik se le, se föl. Kínlódok.

vous - 2015.06.12.
Próbafülkék valósága: higgyétek el, nem a gonosz tükör a legrosszabb

Aztán, sosem ér jó szögből a fény, ha felülről ragyog, a hajamat utálom, ha rézsút, a legapróbb dudor is látszik a combomon.

A tükör is játszik velem. Elveszi a kedvem a vásárlástól.

Szóval nekem egyáltalán nem mindegy, hogy hol vásárolok, és nem csak az árukészlet és az ár fontos tényező, de bizony a próbafülkékre is érzékeny vagyok.
Azóta még inkább, amióta megtudtam, hogy a próbafülkék engem próbára tesznek ugyan, mások viszont nem jönnek zavarba, ha a vastag függöny eltakarja őket. Ebben az összeállításban, áruházi dolgozók segítségével jártam körbe a titkokat.

Forrás:
iStock

Szex-szex-szex

Igen, előfordul, hogy egy pár nem ruhát próbálni veszi be magát a fülkébe. Bár elvileg tilos ketten tartózkodni a függöny mögött, nem feltétlenül számolgatják a lábakat a függöny alatti résen a dolgozók. Ha túl hangosak, vagy reng a fülkesor, hamar kipenderítik őket, de a csendes szex élvezői a legtöbbször kócosan ugyan, de nyugodtan távoznak. Vásárlás nélkül, hisz nekik mást jelentett az akció.

Más egyedül is szívesen él át gyönyört a függöny mögött. Nem egy alkalommal találnak spermával szennyezett női és férfi alsót is a fülkében.

Profi sminkelés

Én nem szeretem, más azonban nyilván imádja a nagy tükröket – gyakran lelnek az eladók kiborult púdert, barnító gyöngyöket a szőnyegen, krém és rúzsnyomokat a falon, a tükrön. Nagyiparban megy a sminkelés – remélhetőleg hozott, és nem az áruházban kosárba pakolt termékekkel.

A természet hívó szava

Vér, vizelet és nagydolog. Nagydolog? Bizony, olykor kemény gyomor kell a rendrakáshoz – kakis pelenka, használt betétet és tampont is találtak már interjúalanyaink. Egy alkalommal (szerencsére ez nem ennyire gyakori) egy anyuka a kisgyerekét pisiltette meg a fülkében, és nem értette a felháborodást, hiszen az „csak” gyerekpisi. Nem nagy dolog.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.