Egyéb kategória

Mintha egy felhőn üldögélnétek…

Képzeljetek el egy tökéletes délutánt, amikor hazaértek a munkából, ledobjátok a cuccaitokat, és belehuppantok a kedvenc foteletekbe. 
vous - 2015.06.27.
Mintha egy felhőn üldögélnétek…

Hoppá, nincs is kedvenc foteletek! De milyen jó, hogy vannak a világon dizájnerbútor-tervezők, akik tudják, mi kell nektek!

A boldogság tökéletes szobrát alkották meg ezzel a bútorral:  látszik, hogy ez lehet a világ legkényelmesebb ágya. 120 darab plüsslabda készíti elő az élményt, ami olyan, mintha egy felhőn utaznátok. Ez a cucc jobb, mint Aladdin szőnyege! Nem baj, hogy nem repül, az ebben születő álmok a legszebb földekre repítenek. Na jó, megyek, és szólok a VOUS-lányoknak, hogy kell egy ilyen pihenősarok az irodába!

Címkék: #agy #álom #párna
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!