Egyéb kategória

Mintha egy felhőn üldögélnétek…

Képzeljetek el egy tökéletes délutánt, amikor hazaértek a munkából, ledobjátok a cuccaitokat, és belehuppantok a kedvenc foteletekbe. 
vous - 2015.06.27.
Mintha egy felhőn üldögélnétek…

Hoppá, nincs is kedvenc foteletek! De milyen jó, hogy vannak a világon dizájnerbútor-tervezők, akik tudják, mi kell nektek!

A boldogság tökéletes szobrát alkották meg ezzel a bútorral:  látszik, hogy ez lehet a világ legkényelmesebb ágya. 120 darab plüsslabda készíti elő az élményt, ami olyan, mintha egy felhőn utaznátok. Ez a cucc jobb, mint Aladdin szőnyege! Nem baj, hogy nem repül, az ebben születő álmok a legszebb földekre repítenek. Na jó, megyek, és szólok a VOUS-lányoknak, hogy kell egy ilyen pihenősarok az irodába!

Címkék: #agy #álom #párna
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: