Egyéb kategória

Furcsát álmodtatok? Nézzétek meg a 9 leggyakoribb álom jelentését!

Van, hogy napokkal később, de egy szóról, illatról, egy szellőről beugrik, hogy mit álmodtunk az egyik éjjel. Nekem ilyenkor mindig beindul az agyam, és eszembe szokott jutni a teljes sztori a tollasbálról. Sőt van, hogy tudom, ezt már nem először álmodtam.
vous - 2016.03.06.
Furcsát álmodtatok? Nézzétek meg a 9 leggyakoribb álom jelentését!

Merthogy visszatérő álmai szinte mindenkinek vannak, ezek jelentése pedig sok esetben homály. Bújjuk az álmoskönyveket, de őszintén megmondom, én azokban még nem találtam magyarázatot az álmaimra.

Egy híres pszichológus, Ian Wallace 30 éves praxisa alatt több mint 150 ezer álmot elemzett, így összeállított egy listát a leggyakoribb álmokról, azok jelentéséről, és hogy mit üzen az álom, mit érdemes tennünk az éber életben.

Elhagyatott szoba

Egy ház szobái a ti különböző karaktereiteket képviselik. Egy elhagyatott, üres szoba pedig azt jelenti, hogy felfedeztetek magatokban egy eddig rejtett képességet.

Javaslat: Fordítsatok minél több időt ezen képességek, tehetségek gondozására.

Irányíthatatlan jármű

A jármű a képességeitek szimbóluma, ami segít, hogy egy adott úton minél hamarabb elérjétek a kívánt célt. Ha az álmaitokban irányíthatatlanná válik egy jármű, akkor elbizonytalanodtatok magatokban.

Javaslat: Ahelyett, hogy még inkább rágörcsölnétek a feladatra, pihenjetek, és hagyjátok, hogy az ösztöneitek vezessenek.

Forrás:
giphy.com

Zuhanás

Valamiben nagyon benne ragadtatok, valami nagyon foglalkoztat benneteket, túltoltátok, elfáradtatok.

Javaslat: PIHENÉS, és engedjétek el azt a bizonyos dolgot…

Repülés

Ha álmotokban képesek vagytok repülni, azt jelenti, hogy teljesen megadtátok magatokat a körülményeknek, amik mázsás súllyal nehezednek rátok az éber életben.

Javaslat: Wallace szerint ilyet általában akkor álmodunk, miután meghoztunk egy kockázatos vagy súlyos döntést. Azt tanácsolja, hogy ha egyszer már a döntés megszületett, nem érdemes rajta rágódni.

Forrás:
giphy.com

Nem készültetek a vizsgára

Ilyet akkor álmodunk, ha valóban úgy érezzük, hogy nem készültünk eleget a vizsgára, illetve kételkedünk abban, hogy sikerülni fog. Ismerős…

Javaslat: Készüljetek a vizsgára! Viccelek, Wallace-nek erre is van egy jó tippje: sose becsüljétek alá magatokat, legyetek tisztában a valós képességeitekkel!

Pucéron nyilvános helyen

Mivel TI döntitek el, hogy milyen ruhát vesztek fel, „uraljátok az életet”. Viszont amikor azt álmodjátok, hogy meztelenek vagytok egy nyilvános helyen, azért van, mert sokszor érzitek magatokat kiszolgáltatottnak az éber életben. Olyan dolgok történnek veletek, amikre nektek nincs ráhatásotok.

Javaslat: Legyetek nyitottabbak mások felé!

Forrás:
giphy.com

Kihulló fogak

A fogak szimbolizálják az önbizalmatokat, az erősségeteket, így amikor azt álmodjátok, hogy kihullanak a fogaitok, az ego megcsorbul a valódi életben.

Javaslat: Mindig legyetek higgadtak, és sose hagyjon el benneteket… AZ ÖNBIZALOM!

Apropó, egyétek álmosra magatokat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon