Egyéb kategória

Álmomban csókolóztam a legjobb barátnőmmel – el kéne mondanom neki?

Múlt héten nagyon furcsa álmom volt. A legjobb barátnőmmel csókolóztam, olyan volt, mint egy romantikus filmben. Azóta alig merek ránézni élőben, mert mindig eszembe jut.

vous - 2022.05.16.
Álmomban csókolóztam a legjobb barátnőmmel – el kéne mondanom neki?

Még most is úgy gondolom, hogy a pasik jönnek be. Sőt kifejezetten van is egy srác, aki nagyon tetszik, és sokat beszélgetünk. De akkor miért álmodtam a legjobb barátnőmmel? Ráadásul az egyik legromantikusabb álmom volt, amit valaha átéltem.

Talán túl sok időt töltöttünk együtt?

Evelinnel meglehetősen sokat vagyunk együtt. Szinte minden nap találkozunk, beszélgetünk és programokat szervezünk. Már vagy három éve vagyunk ennyire jóban, és a világ minden pénzéért sem hagynám őt el. Habár gyönyörű lány, és bármilyen pasi szerencsés lehet, aki megszerzi őt, sosem gondoltam rá úgy, mint egy szerelmemre. 

Akkor mégis miért álmodtam azt, hogy csókolózunk? 

Csak arra tudok gondolni, hogy sokat voltunk együtt, sokat meséltem neki a kiszemeltemről, és az agyam valahogy összehozta a két szituációt és összemosta.

És ha tévedek?

Azért elgondolkoztam azon is, mi van akkor, ha tévedek, és tényleg érzek valamit iránta. Így amikor átjött hozzám, megpróbáltam más szemszögből ránézni, és elképzelni, hogy milyen lenne ha…De ezektől a gondolatoktól csak még inkább idegenebbnek éreztem a helyzetet, így amikor ő is észrevette, hogy sokat bámulom, vagy valami furcsát mondtam, inkább elengedtem ezt a választ.

Forrás:
Pexels.com

Most még nagyon friss az álmomnak az emléke, és akárhányszor meglátom Evelint teljesen vörös leszek. 

Gondoltam arra is, hogy elmondom neki kerek perec, mit álmodtam. 

Aztán együtt kitaláljuk, mitől is lehetett ilyen pajzán álmom, de annyira kínosan érzem magam, hogy képtelen vagyok elmesélni neki. A helyzetet viszont valahogy meg kellene oldanom, mert úgy érzem, ha nem tudom eloszlatni ezeket az érzéseket, akkor csak még több furcsa álmot fogok látni.

Forrás:
Pexels.com

Lefekvés előtt próbálom kiüríteni az agyam, és semmire sem gondolni, mert úgy érzem, ha még egyszer heves csókolózásba keveredem a legjobb barátnőmmel az álmomban, akkor annak már jelentősége lesz. Ezt pedig nem akarom.

Mi a megoldás?

Azt sem akarom, hogy ilyen feszült maradjon a kettőnk közti helyzet. Látja, hogy zavar valami, és mégsem tudunk róla beszélni. Tudom, hogy az lenne a legjobb megoldás, ha kiönteném a lelkem neki, de úgy érzem, túl nagy a kockázat. Mi van, ha kiborul? Vagy, ha eltávolodik tőlem? Mi történik, ha ő is álmodott már ilyet, és ő fog rám mozdulni? Mi lesz, ha furcsának talál, és elmondja másoknak is? Túl sok lehetőség van, mégis az az opció, hogy magamban tartom az álmom, és úgy teszek, mintha mi sem történt volna, egyre messzebb úszik a lehetőségek tengerén…

Virág történetét Juhász Adél jegyezte le

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.