Egyéb kategória

A tökéletes randiruhák, amikkel biztosan sikeretek lesz

Abban nem vagyok biztos, hogy a tökéletes randi létezik-e, de a tökéletes randiszett bizony kivitelezhető. Mutatom is, hogyan csináljátok!

vous - 2015.07.04.
A tökéletes randiruhák, amikkel biztosan sikeretek lesz

Piros nadrág? Naná!

Sokáig a piros tabuszínnek számított randikon. A piros a szexiség színe, így édesanyátoktól azt hallhattátok, hogy túl kihívó, és könnyű prédának tűntök benne a férfiak számára. Pedig egy nő legyen titokzatos, kissé elérhetetlen, és amúgy is: a kevesebb néha több. Egyáltalán nem mindegy, hogyan és milyen formában öntitek magatokra ezt a színt. Nyugodtan viselhetitek egy randin is, például nadrág formájában, ha romantikus felsővel és magas sarkúval kombináljátok. A szexiséget pedig nem kell eldobnotok, hisz ettől vagytok igazi nők. Az arany középutat kell csak megtalálnotok, a piroshoz társítsatok mindig visszafogott kiegészítőket és ruhadarabokat.

A rövidnadrág nem tabu, a forrónaci igen

Ha nem szeretitek a magas sarkút, nyugodtan viselhettek lapos, romantikus cipellőt is a randin. A meleg nyár megköveteli a lenge, rövidebb ruhadarabokat. Nem baj, ha rövidnadrágban mentek, csak ügyeljetek a nadrág hosszára. Ne forrónaci legyen, hisz azzal könnyedén érhettek el közönséges hatást. Egy lenge rövidnadrág egy inggel kitűnő választás lehet nyáron, társíthattok hozzá feltűnőbb kiegészítőt, akár övet is. Sportos, laza, de nőies és romantikus is egyben: tuti befutó!

Forrás:
VOUS

Romantikusoknak szoknyát ajánlok

A romantikus típusok választhatnak A vonalú szoknyát, ez kivétel nélkül mindenkinek jól áll, jolly joker darab a ruhatárban. Egy szép trikóval és romantikus kiegészítőkkel biztosan nem nyúltok mellé. Választhattok hozzá egyszerűbb felsőket és kiegészítőket. Nagyon szexi felsőt nem ajánlanék, mert itt lép érvénybe a kevesebb néha több szabálya. Titokzatosabbnak és érdekesebbnek fogtok tűnni, ha nem vetitek be már az első randin minden idomotokat.

Forrás:
VOUS

Farmer? Jöhet!

A farmer az örök és megunhatatlan darab. Mindenkinek lapul belőle a szekrényében legalább egy, ha nem több. Randira feltűnőbb vagy kevésbé hétköznapi felsővel vegyétek fel. Azt vallom, hogy egy randin sose legyetek olyanok, mint alapvetően a hétköznapokban. Mindig tegyetek bele valami pluszt. Látszódjon a ruhátokon is, hogy ez nem ugyanolyan alkalom, mint egy vásárlás vagy egy buli a haverokkal. A hangulatotokon is javít, ha olyan ruhába bújhattok, amit nem viseltek mindennap. Én egy színes darabot választottam hozzá, és egy nyári, magas talpú szandált, nekem ettől már több lett, mint ahogy a hétköznapokban viselem.

Forrás:
VOUS

Ami minden nőnek jól áll

A csíkos, tengerészcsíkos ruhák is megunhatatlanok, a legtöbb nőnek jól állnak. Szintén egy A vonalú ruhát mutatok, amivel nem lehet melléfogni. Ez a ruha nőies és bájos. Egy romantikus cipellővel és egy vékony övvel minden bizonnyal pozitív hatást érhettek el egy randin.

Forrás:
VOUS

Sokan ott rontják el a randiszettjüket, hogy túl szexisek akarnak lenni, pedig nem abban van a kulcs. Sokkal fontosabb, hogy olyan ruhát viseljetek, ami visszafogottabb ugyan, de teljes egészében harmonizál a kiegészítőkkel, cipővel és, ami a legfontosabb, veletek.

Ajánlott cikkek