Egyéb kategória

Mától csak így moshattok kezet, mert ez a tökéletes mozdulatsor

Zsófi, a VOUS fotós-képszerkesztője mindig is szeretett volna kézmodell lenni, ezért azonnal vállalta, hogy megmutatja nektek is, hogyan kell helyesen kezet mosni. Elsőre sokkal bonyolultabbnak tűnik annál, mint amennyire nehéz valójában. Viszont elég csak néhányszor ismételni, és máris rutinná válik a mozdulatsor. Csináljátok vele!

vous - 2015.07.01.
Mától csak így moshattok kezet, mert ez a tökéletes mozdulatsor

És miért pont ma foglalkozunk ezzel? – tehetitek fel a kérdést. Mikor máskor, ha nem Semmelweis Ignác születésnapján, amely 1992 óta minden évben a magyar egészségügy napja. Az anyák megmentője férfi barátja és kollégája halála miatt kezdett töprengeni azon, mekkora szerepe van a kézfertőtlenítésnek az egészségügyben. Felfedezése a mai napig érvényes. Főleg azért, mert a mai baktériumok egyre ellenállóbbak az antibiotikumokkal és egyéb gyógyszerekkel szemben, viszont a rendszeres és alapos kézmosással felvehetjük ellenük a harcot.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: