Egyéb kategória

Vegyétek észre a vérszívó embereket a környezetetekben!

A vérszívók köztünk élnek. Jaj, nem a vámpírokra gondolok, hanem azokra, akik észrevétlenül rátok tapadnak, és leszívják az agyatokat, az energiátokat. Annyira jól csinálják, hogy gyakran észre sem veszitek, elsőre bűbájosak, kedvesek, aztán befalnak szőröstül-bőröstül, lelkestül. Ne hagyjátok!
vous - 2015.10.20.
Vegyétek észre a vérszívó embereket a környezetetekben!

Nem olyan egyszerű felismerni azokat a jeleket, amik arra utalnak, hogy egy energiavámpír van a környezetetekben. Egész egyszerűen azért nem, mert hasonló tüneteket produkáltok, mint ha folyamatos stressznyomás alatt lennétek. A különbség az, hogy itt az életetekben a stresszt egy bizonyos személy generálja. Íme pár jel, amire jó, ha felfigyeltek, és kiiktatjátok az életetekből az energiavámpírokat!

Iszonyatosan fáradtak vagytok

Találkoztatok a barátnőtökkel, és ahelyett, hogy feldobódtatok volna, hullafáradtan estetek haza? Szerintetek ez normális? Gondolkodjatok el azon, hogy miről beszélgettetek. Kritizált? A lelki szemetesei voltatok? Állandóan panaszkodott? Nem csoda, hogy elfáradtatok, ez rengeteg energiát felemészt belőletek, amivel ő feltöltötte magát. Ha ez néha-néha fordul elő, az rendben van, de ha folyamatosan fáradtan jöttök el a közös programokról, akkor gyanús, hogy egy energiavámpír barátnőt szedtetek össze.

Idegesek lesztek, ha meglátjátok a nevét a telefonon

A tudatalatti furcsa dolog. Gyakran fogalmatok sincs, miért ugrotok a plafonig, ha rátok ír az ismerősötök, és ennek erős jelei vannak: heves szívdobogás, magas vérnyomás. A tudattalanotok így jelez, hogy elegetek van abból a személyből, mert nincs jó hatással rátok. Ilyenkor szinte féltek, hogy mit fog írni. Már megint.

Stresszeltek, ha ellent kell mondanotok

Az energiavámpír végtelenül önző tud lenni. Mestere lehet a manipulációnak, az érzelmi zsarolásnak, és gyakran azon kapjátok magatokat, hogy nem mertek neki nemet mondani, mert annak beláthatatlan következményei lesznek: hiszti, örihari, „szakítás”. Komolyan? Szakítson, ha akar, ti csak jól jártok!

Gyakorlatilag az ő életét is karbantartjátok

Észre sem veszitek, és feladjátok a postáját, kértek időpontot a kozmetikusnál, beugrotok a gyerekért, épp hogy csak el nem tartjátok? Oké, a barátságba sok minden belefér, és rendben van, ha segítetek egymásnak, de azért mindennek van határa!

Volt már dolgotok energiavámpírral?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.