Lélek

Halálra van ítélve a kapcsolat? Ezeket a jeleket figyeljétek!

Bármennyire is szeretnénk és küzdünk, van az a pont, amikor úgy érezzük, valami már nem működik igazán a kapcsolatunkban. Vannak jelek, amiket ha észrevesztek tudhatjátok, már nincs sok hátra.

vous - 2022.05.24.
Halálra van ítélve a kapcsolat? Ezeket a jeleket figyeljétek!

Saját magunkat áltatjuk és csapjuk be, ha nem vesszük észre azokat a bizonyos piros zászlókat, és vakon harcolunk egy haldokló kapcsolatért. Persze vannak alkalmak és párok, akik át tudják vészelni ezeket az akadályokat, de lehet szembe kell nézni inkább a szakítás lehetőségével.

Különböző értékek

Nagyon romantikus elgondolás, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de a valóságban ez közel sem ilyen egyszerű. Fakadhatnak a különbségek státuszból, neveltetésből, vallásból, ha az értékrendetek és a jövővel való elképzelésetek nem egyezik, akkor lehet nem jó ember mellett vagytok.

Sokat vitatkoztok

Az elején lehet, hogy csak nagyon tüzesnek tartjátok magatokat, de idővel bele fogtok fáradni a sok vitába. Tényleg olyannal akartok együtt lenni, akivel alig találjátok a közös hangot? A feszültség és az ezzel járó szorongás pedig egyikőtök egészségének sem tesz jót.

Rokoni bajok

Azt mondják, ha házasodunk, akkor nem csak a párját, de vele együtt a családját is megnyerjük magunknak. De mi van akkor, ha ez inkább átok, mint áldás? Persze, nem kell egyből házasságban gondolkodni, de egy rossz anyós vagy após jelölt rendesen meg tudja keseríteni, vagy akár tönkre is tudja tenni egy kapcsolat minden esélyét.

Forrás:
Canva.com

Rossz kommunikáció

Nincs annál rosszabb, amikor két ember elbeszél egymás mellett. A félreértések nem kevés és nem kis vitákat generálhatnak.

A múlt kopogtat az ajtón

Ha valamelyikőtök nehezen engedi el a múltat, és mindig a vállatok mögé kell nézni, hogy vajon melyik volt partnerrel találjátok szembe magatokat. Ritka, ha valaki csomag nélkül érkezik egy kapcsolatba, de ez nem azt jelenti, hogy mindig vissza kell járni, és fel kell emlegetni azt.

Csak az egyik oldal ad bele mindent

Ha az egyik fél látványosan jobban benne van a kapcsolatban, mint a másik, akkor sajnos nem kecsegtetünk semmi jóval. Ha valaki testileg, érzelmileg és szellemileg is elérhetetlenné válik, az mindenki életét megnehezíti.

Szerintetek mik azok a jelek, amikre figyelni kell?

Ajánlott cikkek