Egyéb kategória

Viszlát, tanga, szerettünk! – ilyen egy jó és nem utolsósorban trendi fehérnemű

Nem túlzok, ha azt mondom, a világ leghíresebb villantását köszönhetjük Sharon Stone-nak, aki az Elemi ösztönben elhitette velünk: nem minden ruha alá kell vagy épp érdemes bugyit venni. A hétköznapokban azonban ez is eltér a filmektől: bugyit hordani érdemes, sőt kell is! Ráadásul e téren is állandóan változnak a trendek, íme az örök kedvencek! 

vous - 2022.05.19.
Viszlát, tanga, szerettünk! – ilyen egy jó és nem utolsósorban trendi fehérnemű

Bugyiban vagy bugyi nélkül?

Míg Sharon Stone tudta, milyen hatással lesz majd a nézőkre a jelenet, és egy egyszerű filmes fogás kedvéért nem viselt fehérneműt, addig más esküszik, csupán az érzés zavarja, ezért nem hord fehérneműt. Kellemetlenség ide vagy oda, egy padról, villamosülésről összeszedett fertőzés valószínűleg kellemetlenebb, mint a fehérnemű mindennapos jelenléte. Mert mondjuk ki: bugyit hordani kell. Hogy miért?

 1. Megóv a fertőzésektől és a kellemetlen szituációktól
 2. Ha hiszitek, ha nem, magabiztossá tesz
 3. Ugye ti sem szeretnétek random nemi szerveket kivillanni látni az utcán? – ne szennyezzétek vizuálisan a környezetet! 
 4. Tisztaság ide vagy oda, fehérnemű nélkül bizony a ruháink is könnyebben koszolódnak 

Jó, jó, de milyen a jó alsónemű?

A szerkesztőségben felpezsdült az élet, amikor bedobtam a nagy bugyikérdést, avagy milyen a jó fehérnemű. Voltak, akiknek teljesen eltért a véleményük és voltak, akik mélyen egyetértve bólogattak egymás szavait hallva. Egy biztos: úgy tűnik, a tanga mára valóban tiszta 2000-es évek. Viselete leginkább korfüggő, ugyanis a lányok állítása szerint ennek az imádata is elmúlik egyszer, amikor már nem „fiatal és ropogós” az ember.

Ahogy idővel benő a fejünk lágya, és rászánjuk magunkat a minőségi cipők vásárlására a lábunk érdekében, úgy valószínűleg a fehérneműk terén is nagyobbak lesznek az igényeink idővel. 

De térjünk is vissza a lényegre: milyen a jó bugyi? Nos, szerintünk ha a tökéletes bugyi épp társat keresne, így jellemezné magát:

 • Bőrbarát
 • Észrevehetetlen és mégis kívánatos
 • Minimalista stílusú, egyszerű fazonú
 • Egyszínű
 • Kényelmes
   

Természetesen az alaptulajdonságok mellett figyelembe vehetjük az aktuális trendeket is, ugyanis azt hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy időről időre a fehérneműs fiókunkban is más a divat. Íme, az idei slágerdarabok! 

Csipkés pasifogók randira

Ha szeretitek a romantikus, nőies, vagy akár dögös darabokat, akkor idén könnyű dolgotok van: a fehérnemű- és ruhaüzletek szebbnél szebb csipkés alsókkal vannak tele. Mondhatni úgy is, hogy elvétve találni csak egy-egy egyszerűbb, hétköznapibb darabot.

A basic színek mellett akár burgundi, szürke vagy vörös melltartókból és bugyikból is válogathattok. Ráadásul a fazonok terén is bőséges a kínálat: a franciabugyitól kezdve a falatnyi tangáig mindent megtalálhattok. Tökéletes választás lehet randira, elegáns ruhák alá, vagy egy hétköznap estére, ha megihletett a Sötét ötven árnyalata. Pláne, hogy az idei slágerdarabokat vadító pántokkal díszítették a tervezők. 

1. Woman's Secret, 2. Woman's Secret, 3. H&M

1. Women'Secret, 2. Women'Secret, 3. H&M
Forrás:
VOUS

Sportos boyfriend stílus a kényelem híveinek

Nem minden nő rajong a csipkéért, van, akit kifejezetten zavar vagy épp feszélyez a viselete. Nekik jó hírünk van: egyre több sportosabb alsónemű van a boltok polcain. Igazi kényelmes darabok, amelyek külsőleg leginkább a pasik alsónacijára hajaznak, némelyiken még márkajelzés vagy vicces felirat is található a gumis szegélyen. Ha kényelemre vágytok, ezeket válasszátok!

1. Woman's Secret, 2. Tezenis, 3. H&M

1. Women'Secret, 2. Tezenis, 3. H&M
Forrás:
VOUS

Magas derekú csodabugyik pluszkilók esetén

Szerencsére már jó néhány éve annak, hogy az alakformáló harisnyanadrágok és fehérneműk a mindennapjaink részei lettek. Idén továbbra is megtalálható, sőt, trendi a magas derekú, Bridget Jones-féle bugyi. Higgyétek el, nem szégyen ezt hordani:

 1. Mert baromi kényelmes
 2. Mert pluszkilók esetén a legjobb barátunk lehet
1. Triumph, 2. Woman's Secret, 3. H&M

1. Triumph, 2. Women'Secret, 3. H&M
Forrás:
VOUS
ruha

Újra divat a nagyibugyi! De mihez hordjuk?

Ne higgyétek azt, hogy „nagyibugyiból” csak ízléstelen, a férfiak libidóját megszüntető darabok léteznek. Bizony, hogy nem! Manapság a színskála minden árnyalatában megtalálható, gyönyörű, csipkés vagy épp díszítésekkel rendelkező dögös darabokat találunk az üzletekben.

Már csak az a kérdés, hogy milyen ruhához viselhetjük ezt a fehérneműt

Nálatok mi a helyzet?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.