Egyéb kategória

A barátnőm betámadta a fenekemet – Normális, ami történt?

Egész életemben klasszikus heteroszexuális férfi voltam. Az ágyban minden párommal a hagyományos pózokat jártuk végig, különösebb meglepetések nélkül. Viszont nemrég minden megváltozott az életemben, amikor a barátnőm oda helyezte be az ujját, ahova utoljára hat éves koromban anyukám dugta fel a kúpot.

vous - 2022.05.10.
A barátnőm betámadta a fenekemet – Normális, ami történt?

Nem kell ecsetelnem senkinek sem, aki gyakran volt beteg kisgyermek korában, hogy milyen borzalmas élmény, amikor feldugnak egy kúpot. Évtizedekig ez volt az egyetlen anális élményem. A gondolata is rémülettel töltött el, ha visszaemlékeztem arra, hogyan próbáltam lázasan elfutni az elkerülhetetlen végzetem elől.

Édesanyám rosszul csinálta

Nem fogom felhozni a családi asztalnál, de most már tudom, hogy a szüleim technikájával volt baj meg a kúp méretével. Ugyanis a barátnőm olyan örömöt okozott nekem, ami jóformán függővé tett.

Először összerezzentem és megpróbáltam elhúzni a keze elől testem érinthetetlen részét, de olyan kitartó volt, hogy beadtam a derekam. Elkezdett egyre kellemesebb lenni az érzés, ő meg lassan mélyebbre és mélyebbre dugta az ujját. 

Minderről úgy beszélek, mintha a teljes kézfeje eltűnt volna bennem. De nem, a valóságban alig pár centire nyomta belém az ujját.

Meggyőződésem volt, hogy nem fog tetszeni nekem az ilyesmi, de azóta beláttam, hogy akármennyire is tabu, érzékeny terület az ott hátul. Mondjuk, akármennyire jó volt, megkértem a barátnőmet, hogy ne támadjon be így minden együttlét alkalmával, mert még meg kell birkóznom a gondolattal. Na meg azzal, hogy meddig szeretnék ezzel elmenni.

Az egészségem is meghálálja

E kaland során nemcsak a szexualitásomról tudtam meg többet, hanem egy nagyon valós félelmemet is sikerült legyőznöm. Ez azért is fontos, mert nemcsak engem nyomaszt, hanem sok férfitársamat is.

Muszáj beszélni a prosztatarákról, mert súlyos következményei lehetnek, ha elhanyagoljuk.

Muszáj beszélni a prosztatarákról, mert súlyos következményei lehetnek, ha elhanyagoljuk.
Forrás:
Unsplash.com

Ha eddig nem találta ki valaki, akkor a prosztata vizsgálatról beszélek. A tabu téma és a kúpos élmények miatt betegesen rettegtem attól, hogy elmenjek urológushoz. Viszont elmúltam már harminc és a prosztatarák nagyon is valós dolog, amire oda kell figyelni. Főleg manapság, amikor folytonosan ki vagyunk téve olyan körülményeknek, amik növelik a rákos megbetegedések kockázatát.

Soha nem gondoltam volna, hogy a barátnőm fenékbe kell ujjazzon ahhoz, hogy odafigyeljek az egészségemre, de itt vagyunk és már nincs visszaút. 

Ajánlott cikkek