Egyéb kategória

A férjem azért is felébreszt, hogy melegítsem meg a mikróban a vacsoráját

Mindent megteszek érte, de ami sok, az sok!

vous - 2022.04.19.
A férjem azért is felébreszt, hogy melegítsem meg a mikróban a vacsoráját

A férjem mentős, így teljesen őrült beosztásban dolgozik. Sokszor a legváratlanabb pillanatokban esik haza. Tudom, mennyire megterhelő a munkája, így próbálom segíteni, ahol tudom, de úgy érzem, kezd visszaélni a helyzettel. 

Elvárja, hogy mindig meleg étel kerüljön elé, amikor hazaér, legyen az olyankor, amikor alszom, vagy a gyerekkel foglalkozom.

Iszonyat fárasztó, de megteszem érte. Édesanyám javaslatára elkezdtem előre főzni, amikor csak tudtam, hogy csak megmelegíteni kelljen, amikor hazaér. A férjem nem volt elragadtatva az ötlettől, de amikor az étel rögtön elékerült, nem panaszkodott. Ami viszont pár napja történt, teljesen megdöbbentett.

Amikor már ez sem elég

Egyik éjszaka, amikor hazaért, az ő kiabálására ébredtem, a nappaliból szólongatott. Először megijedtem, hogy valami baj történt. Kiderült, azért hívott, mert éhes volt, és a vacsorát várta. Felvilágosítottam, hogy a hűtőben van a kajája, egyszerűen csak be kell dobnia a mikróba. 

Forrás:
Canva.com

“Ezért hívtalak téged, hogy melegítsd meg” – mondta megdöbbenésemre.

Miután elmagyaráztam neki, hogy ez már túlzás, előkészítettem neki mindent, csak a mikrón kell megnyomnia egy gombot, csak egy cinikus nevetést kaptam. Szerinte ugyanis elfogadhatatlan, hogy én így viselkedek vele, amikor ő kihajtja magát magát a családért, én meg a vacsoráját sem tudom neki odavinni, pedig itthon vagyok. 

“Az én lelkemen szárad, ha valami baj történik a munkahelyén”

Aznap éjszaka nagyon összevesztünk, aminek a végén elviharzottam a hálószobába, és visszafeküdtem az ágyba. A férjem is utánam jött, de nem feküdt le aludni, hanem a fejemhez vágta, hogy miattam most éhesen fog lefeküdni, és az én hibám lesz, ha véletlenül valamit elszúr a munkában. Ő végül a nappaliban aludt, majd másnap reggel csendben felöltözött, és elment dolgozni. A telefonja egész nap ki volt kapcsolva…

Zsuzsa történetét Novák Regina dolgozta fel.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.