Egyéb kategória

Szakadt 50-es pasik, mégis mi a francot akartok a fiatal lányoktól?

Nektek is nyílik a bicska a zsebetekben, amikor 50 pluszos férfiak Facebookon hirdetik a lakásukban kiadó szobát, kizárólag egyetemista lányok számára? Nekem is…

vous - 2022.04.05.
Szakadt 50-es pasik, mégis mi a francot akartok a fiatal lányoktól?

A fenti természetesen csak egy kiragadott példa a számos olyan esetből, amikor idősödő férfiak tőlük 20-30 évvel fiatalabb lányokat próbálnak befűzni. Szinte nem is létezik olyan lány, aki ne kapott volna már kéretlen leveleket a közösségi oldalakon apja korú férfiaktól, akik ismerkedni szerettek volna vele.

De mégis mi lehet az oka ennek a jelenségnek? Nincsenek az 50 év feletti korosztályban olyan egyedülálló nők, akik szeretetre és megbecsülésre vágynak egy korukbéli férfi által? Megpróbáltam a dolgok mélyére ásni, hogy kiderítsem…

Sugar daddyk és Laci bácsik

Vegyük példának az 55 éves Laci bácsit, aki Budapesten él és buszsofőrként dolgozik teljes állásban. Laci bácsinak van egy szép nagy lakása, ahol egyedül él és fix jövedelme is. Egyedül egy szerető és gondoskodó társ hiányzik mellőle.

pexels-pavel-danilyuk-8057102

A szürke hétköznapokból és a magányból szeretne kiszakadni azáltal, hogy egy másik korosztálynál próbál bevágódni.
Forrás:
Pexels

Joggal gondolhatnánk, hogy amikor Laci bácsi egy nap felregisztrál egy népszerű ismerkedős alkalmazásra, akkor egy ilyen társ megtalálása vezényli, ezért hasonló korú nőkkel szeretne ismerkedni. Ő viszont preferenciaként a 25-30-as korosztályt adja meg, majd elkezd jobbra húzni minden “nagytüdejű”, vékony csípőjű lányt. De vajon mi járhat a fejében?

Biztosak lehetünk abban, hogy nem a volt felesége pótlékaként gondol ezekre a lányokra, hiszen egyébként sem tudnának olyan finom csirkepörköltet készíteni, mint Marcsi. Laci bácsinak egészen más tervei vannak ezekkel a lányokkal.

A szürke hétköznapokból és a magányból szeretne kiszakadni azáltal, hogy egy másik korosztálynál próbál bevágódni. Ismeretlen terep ez a számára, de fűti a kalandvágy, és a fiatal lányok iránt érzett testi vonzalom. 

Nem szerető és gondoskodó társ kell neki, hanem egy üres fejű, tökéletes testű biodíszlet, akivel villoghat a haverjainak a hétvégi horgászaton.

De vajon sikerülni fog a hódítás Laci bácsinak? Amennyiben fiatalos külsővel, kigyúrt testtel és minimum 7 számjegyű összeggel rendelkezik a bankszámláján, van esélye. Egyéb esetben valószínűleg felé sem fognak hederíteni ezek a lányok, hacsak nincs valami extrém apakomplexusuk.

Úgyhogy Laci bácsik, nőtársaim nevében is kérnélek titeket arra, hogy hagyjatok fel a fiatal lányok hajkurászásával. Az energiát, amit a hódításba fektettek, fordítsátok inkább olyan nőkre, akik valóban szeretetet és törődést adnak nektek, nem pedig üres fejjel bólogatnak nektek minden alkalommal.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.