Egyéb kategória

A probléma az ismerkedős appokkal, amiről senki sem beszél

Igaz, hogy a randiappok egyre népszerűbbek a köreinkben, azért egy felmérés során kiderült, hogy a nők 78%-a és a férfiak 85%-a még mindig inkább élőben szeretne ismerkedni, mint neten. Persze ettől még jó, hogy van egy újabb lehetőség a beszélgetésre, de van egy kis gond ezekkel, amiről viszont senki sem beszél...

vous - 2022.04.02.
A probléma az ismerkedős appokkal, amiről senki sem beszél

Hadd tippeljem meg a tapasztalataitokat a népszerű applikációval. Felregisztráltatok, kiválasztottátok a legjobb fotókat, aztán lájkoltatok vagy x-eltetek. Lett is néhány párotok, valakivel még találkoztatok is, és valljuk be, azért nem minden randi volt borzalmasan rossz. De még ezek ellenére is ott rekedtetek az alkalmazás körforgásában.

ezek-alapjan-huznak-jobbra-vagy-balra-a-pasik-tinderen1

10 dolog, amit NE csináljatok a jobbra húzós appon

Az ismerkedős applikációkkal kapcsolatban eléggé megoszlanak a vélemények. Van, aki még sosem próbálta, mások pedig alig tudnak leszakadni róla. Most összeszedtem nektek, melyek azok a dolgok, amiket jobb, ha idén kihagytok az ismerkedős profilotokból.

A cikket ITT olvashatjátok el.

Kétféle érzés keveredik egymással ilyenkor: a pozitív, amikor valakivel párok lesztek, és a negatív, mert úgy tűnik, csak az időtöket vesztegetitek ezzel. Mert hát hiába használjátok, hiába beszélgettek, egyik randi sem végződik azzal a kellemes, pillangós érzéssel.

Na most, amiről csak kevesen beszélnek, az az, hogy ezek az appok valójában hogyan vannak megtervezve. Mert bár a funkciójuk, hogy minél több szinglit összeismertessenek, igazából mégsem segítenek mindenkinek szerelmet találni. Nem véletlenül. Ha minden regisztráló néhány nap vagy hét alatt megtalálná a szerelmet és törölné a programot, az az ötletgazdáknak elég nagy visszaesés lenne. Hogy nekik bevételük legyen, sok felhasználóra van szükség, és sokkal egyszerűbb körforgásban tartani a meglévő embereket, mint állandóan helyettesíteni őket. Bár bennem azért a kérdés felmerült: ha az ismerőseink ezen keresztül találkoznának, és csupa pozitívat mesélnek, nem próbálnánk ki előbb őket? Szerintem azért igen…

Forrás:
iStock

Mindenesetre aggodalomra annyira nincs ok, ugyanis a helyzet az, hogy az emberek 88%-a még mindig a való életben ismerkedik meg egymással először. Épp ezért a legjobb, ha az ismerkedős appokat afféle mellékesként használjátok, és nem kizárólagos lehetőségként tekintetek rájuk.

Ajánlott cikkek