Egyéb kategória

A probléma az ismerkedős appokkal, amiről senki sem beszél

Igaz, hogy a randiappok egyre népszerűbbek a köreinkben, azért egy felmérés során kiderült, hogy a nők 78%-a és a férfiak 85%-a még mindig inkább élőben szeretne ismerkedni, mint neten. Persze ettől még jó, hogy van egy újabb lehetőség a beszélgetésre, de van egy kis gond ezekkel, amiről viszont senki sem beszél...

vous - 2022.04.02.
A probléma az ismerkedős appokkal, amiről senki sem beszél

Hadd tippeljem meg a tapasztalataitokat a népszerű applikációval. Felregisztráltatok, kiválasztottátok a legjobb fotókat, aztán lájkoltatok vagy x-eltetek. Lett is néhány párotok, valakivel még találkoztatok is, és valljuk be, azért nem minden randi volt borzalmasan rossz. De még ezek ellenére is ott rekedtetek az alkalmazás körforgásában.

ezek-alapjan-huznak-jobbra-vagy-balra-a-pasik-tinderen1

10 dolog, amit NE csináljatok a jobbra húzós appon

Az ismerkedős applikációkkal kapcsolatban eléggé megoszlanak a vélemények. Van, aki még sosem próbálta, mások pedig alig tudnak leszakadni róla. Most összeszedtem nektek, melyek azok a dolgok, amiket jobb, ha idén kihagytok az ismerkedős profilotokból.

A cikket ITT olvashatjátok el.

Kétféle érzés keveredik egymással ilyenkor: a pozitív, amikor valakivel párok lesztek, és a negatív, mert úgy tűnik, csak az időtöket vesztegetitek ezzel. Mert hát hiába használjátok, hiába beszélgettek, egyik randi sem végződik azzal a kellemes, pillangós érzéssel.

Na most, amiről csak kevesen beszélnek, az az, hogy ezek az appok valójában hogyan vannak megtervezve. Mert bár a funkciójuk, hogy minél több szinglit összeismertessenek, igazából mégsem segítenek mindenkinek szerelmet találni. Nem véletlenül. Ha minden regisztráló néhány nap vagy hét alatt megtalálná a szerelmet és törölné a programot, az az ötletgazdáknak elég nagy visszaesés lenne. Hogy nekik bevételük legyen, sok felhasználóra van szükség, és sokkal egyszerűbb körforgásban tartani a meglévő embereket, mint állandóan helyettesíteni őket. Bár bennem azért a kérdés felmerült: ha az ismerőseink ezen keresztül találkoznának, és csupa pozitívat mesélnek, nem próbálnánk ki előbb őket? Szerintem azért igen…

Forrás:
iStock

Mindenesetre aggodalomra annyira nincs ok, ugyanis a helyzet az, hogy az emberek 88%-a még mindig a való életben ismerkedik meg egymással először. Épp ezért a legjobb, ha az ismerkedős appokat afféle mellékesként használjátok, és nem kizárólagos lehetőségként tekintetek rájuk.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.