Lélek

Későn vettem észre, hogy a pasim testvérével gyűrtem össze a lepedőt, nem pedig vele

Életed hibáját nehéz elfelejteni, főleg, ha a párod testvérével követted el egy görbe estén. Mi lesz, ha kiderül? Annál pedig nincsen fantasztikusabb, ha a férjed folyamatosan kíván téged, nem igaz? Kivéve, ha te már nem bírod ezt a tempót, mint régen. Egyáltalán, jó vagy rossz az együttlét egy vékony nővel a férfiak szerint? Miben másabb, mint a teltebb társaikkal hancúrozás? Mikor jobb elengedni egy kapcsolatot, mint tovább próbálkozni vele? Ezek a témák érdekelték legjobban az olvasókat a VOUS oldalán ezen a héten. Nagy figyelmet kapott még a megszakításos védekezés hátrányai is.

vous - 2022.03.15.
Későn vettem észre, hogy a pasim testvérével gyűrtem össze a lepedőt, nem pedig vele

Következzenek a hét legfelkapotabb témái! (Legutóbb pedig EZEK a cikkek érdekeltek titeket a legjobban!)

Annál nincsen fantasztikusabb, ha a férjed folyamatosan kíván téged, nem igaz?  Kivéve, ha te már nem bírod ezt a tempót, mint régen.

pár ágy

Túl sokszor akar velem lefeküdni a férjem, nincsen ennyi energiám

Nincs is annál csodásabb, mint amikor a férjed imád és folyamatosan kíván téged, nem igaz? Egy darabig persze hízelgő, de egy ponton túl rettenetesen fárasztó lesz a folyamatos sündörgése. 

A cikket itt olvashatjátok tovább…

Jó vagy rossz az együttlét egy vékony nővel a férfiak szerint? Miben másabb, mint a teltebb társaikkal hancúrozás?

fehernemus no

Férfiak szerint: Milyen az együttlét vékony nőkkel?

Most nem a kidolgozott, izmos fitness modellekre gondolunk, hanem azokra a vékony lányokra és nőkre, akiket a köznyelv piszkafának vagy deszkának gúnyol. Valóban nincs mit rajtuk fogni? Esetleg kevésbé jobb velük a hancúrozás, mert hiányzik róluk pár kiló? Meg nem olyan szenvedélyesek és buják, mint a telt nők?

A cikket itt olvashatjátok tovább…

Mikor jobb elengedni egy kapcsolatot, mint tovább próbálkozni vele?

flortoles

Innen tudod, hogy egy pasi nem neked való, bármennyire is fáj

Néha tényleg csak időpazarlás valakivel együtt maradni, de egyből felismered, hogy melyek az intő jelek? Természetesen, ha túl sokat veszekedtek, kontrollál téged, megcsal és egyéb teljesen kizáró okok, akkor egyértelmű, hogy mit kell tenned. De ezeken kívül is akad még pár tényező, amikor jobb elengedni egy kapcsolatot.

A cikket itt olvashatjátok tovább…

Életed hibáját nehéz elfelejteni, főleg, ha a párod testvérével követted el egy görbe estén. Mi lesz, ha kiderül?

csók

Véletlenül lefeküdtem a pasim testvérével

Nem telik el úgy nap, hogy ne emlékeznék arra az éjszakára. Ez nem azért van, mert annyira jó volt, hanem azért mert rettegek, hogy kiderül…

A cikket itt olvashatjátok tovább…

Nagy figyelmet kapott még a megszakításos védekezés hátrányai is.

pár ölelkezés

A megszakításos “védekezés” szörnyűségei – Egyenes út a pokolba

Néha komolyan nem fér a fejembe, hogy a 21. században hogyan létezhet még olyan nő ezen a Földön, aki a megszakításos védekezés mellett teszi le a voksát. Ilyenkor csak arra tudok gondolni, hogy vagy nem megfelelően tájékozott a témában, vagy egyszerűen csak borzasztó felelőtlen. 

A cikket itt olvashatjátok tovább…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!