Egyéb kategória

9 hihetetlen gondolat, ami akkor fordul meg a nők fejében, ha nem válaszol nekik a pasi

Ha a két nem közül ki kéne választani, melyik a túlagyalósabb, gondolom, mindannyian egyre szavaznánk. Egyértelmű, hogy a nők azok. Gyakran megalapozatlanul, megérzésből, máskor pedig féltékenységünkből adódóan vagyunk hajlamosak belegondolni olyan dolgokat egy szituációba, amik teljességgel valótlanok.

vous - 2022.03.09.
9 hihetetlen gondolat, ami akkor fordul meg a nők fejében, ha nem válaszol nekik a pasi

Érdekes. Randizunk, vagy csak megismerünk valakit, esetleg még meg is ígéri, hogy így vagy úgy hív vagy ír a napokban, aztán elfelejt. És amikor üzenünk neki, hogy mégis mizu vele, még csak válaszra sem méltat… Borzalmas érzés, nem tagadhatjuk.

Összegyűjtöttük azokat a hihetetlen gondolatokat, amik a nők fejében megfordulnak, ha a pasi nem válaszol nekik.

1. „Talán csak pihen…”

„Persze, ez lehet a legvalósabb helyzet. Hiszen a múltkori randinkon is mondta, hogy milyen sokat dolgozik és edz… Biztos nincs a közelében a telefon, és alszik. Legalábbis ajánlom neki, hogy ezt csinálja.”

Objektum doboz

2. „Tudom, hogy látta, amit írtam!”

„Tudom, hogy látta, hogy írtam neki, hiszen a Facebook is jelzi, elolvasta az üzenetem! Komolyan, ennyire szörnyű lennék, hogy válaszra sem méltat? Legalább egy szmájlit dobna vissza, vagy akármi…”

3. „Lehet, hogy telefonál”

„…és nem látta az üzenetet. De kivel beszél? És miért beszél? Másik nővel? Vagy a haverjával? Most akkor épp kibeszélnek??!!”

4. „Azt hittem, jól elvoltunk múlt este

„Annyira jól ment a randink, és úgy búcsúztunk el, hogy majd beszélünk, és üzen, ha kitalálta, mi legyen a második randin. Szóval beszélni akart velem, most meg nem válaszol? Csak ezzel a szöveggel akart lerázni, hogy majd hív?”

Objektum doboz

5. „Talán elveszítette a telefonját”

„Ellopták tőle? Elhagyta? Lemerült? Épp keresi a lakásban, de nem találja, mert ráadásul le is van némítva? Lehet, hogy át kéne mennem hozzá és segíteni neki…”

6. „Tuti, hogy mással is találkozgat!”

„Nem is kérdés, ha egy pasi nem válaszol egyből, akkor szinte biztos, hogy van más nő is a képben. De ki lehet az? Lehet, hogy pont ez a valaki hívta, amikor velem volt moziban? Érdekes…”

7. „Vagy másnál alszik??!!!”

„Oké, ha ez tényleg kiderül, soha többet nem fogok beszélni vele. Engem ne nézzen már bolondnak! De azért előbb lecsekkolom a Facebook-adatlapját, hátha volt valami aktivitása…”

Objektum doboz

8. „Lehet, hogy túl rámenős vagyok?

„Nem nekem kellett volna írnom neki? Talán várnom kellett volna, amíg ő keres meg… Jó, most tuti azt hiszi, hogy egy kattant liba vagyok, aki még zaklatja is…”

9. „Utál”

„Biztos azért nem ír vissza, mert a legutóbbi randinkon azt mondtam neki, hogy nem szeretem a gyerekeket. Neki pedig vágyálma egy tucatnyi gyerek. Az én hibám, meg is érdemlem, én sem válaszolnék magamnak.”

Ajánlott cikkek