Egyéb kategória

Dobtok egy hátast: ezek a legtöbbet guglizott kérdések a hancúrozásról

Az van, hogy el sem tudom képzelni, hogy a Google-től kérdezzek meg bármilyen +18-as kérdést. Szerencsére mások ezzel nem így vannak, így kiderülhetett, hogy melyek azok a kérdések, amiket a legtöbbször gugliztak a felhasználók. 

vous - 2022.03.05.
Dobtok egy hátast: ezek a legtöbbet guglizott kérdések a hancúrozásról

Igen, olyan kérdések ezek, amilyenre számítotok. Persze értem én, ez kevésbé ciki, mint a középiskolai felvilágosítóórán feltenni a kérdéseinket. Bár név nélkül, de kiderült, mely kérdések a leggyakoriabbak a Google-ben, ha lepedőakrobatikáról van szó.

Favágószexuális pasik: tényleg ők jelentik a visszatérést az „igazi férfiassághoz”?

Péniszmítoszok nyomában: jól tudjuk, amit tudunk?

Mégis mennyit tudunk a péniszről? Biztos vagyok benne, hogy lány létünkre többet, mint a tulajdonosaik. De vajon jól tudjuk, amit tudunk? Csak akkor olvassatok tovább, ha nem jöttök zavarba, és nem botránkoztat meg titeket leírva az a szó, hogy P.É.N.I.SZ. Nem viccelek, van, akit ez zavar, ezzel nincsen semmi gond, csak ez nem az ő cikke lesz. Ami most jön, az nem más, mint a péniszmítoszok és egyéb okosságok.

A cikk folytatása ITT jön!

1. Mi az együttlét?

Több szakértő szerint a légyott a két ember közötti vonzódás legkifejezőbb eszköze. De szép is ez…

2. Hogyan kell csinálni?

Ez attól függ, milyen nemű emberek kufircolnak. A hancúrozás az, amikor egy személy beszúrja egy testrészét a másik nyílásába. Ennek legalapvetőbb feltétele, hogy mindkét fél beleegyezzen.

3. Milyen érzés?

Nem hiszem, hogy ezt valaha bármikor is, bárki megpróbálta már elmagyarázni… Higgyétek el, a Google se tudná elmagyarázni.

4. Hogyan kell jól csinálni?

Lásd második kérdés!

5. Miért jó a hancúrozás?

szerelem

A szerelem öl, butít és nyomorba dönt – akkor miért vágyunk rá mégis?

Nem vagyok romantikus lány, nem szeretnék szőke herceget, nem szeretnék naplementés tengerparti vacsorát, sem letérdelős lánykérést. Ennek ellenére mérhetetlenül hiszek a szerelemben. Hiszem, hogy szerelmesek többször lehetünk az életben, de az a bizonyos mindent elsöprő érzés csupán egyszer adatik meg. És ha megadatik, el is fog múlni.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

6. Hogyan kell felhelyezni a gumit?

Így:

Objektum doboz

7. Mennyi ideig tart?

Egy tanulmány szerint 3–13 percig tart az aktus.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!