Egyéb kategória

Ezeket tanácsolnák maguknak a nők, mielőtt elkezdenek hancúrozni

Az első együttlét meghatározó egy nő életében, és valljuk be, mikor rálépünk a nemi érés útjára, vajmi keveset tudunk még, és tele vagyunk tévhitekkel. Jó lenne, ha már akkor lenne a lányok mellett valaki, aki tisztázza azokat. S hogy mégis miket kellene mondani?

vous - 2022.03.10.
Ezeket tanácsolnák maguknak a nők, mielőtt elkezdenek hancúrozni

Women's Health magazinnak vallott néhány nő, hogy mit mondanának fiatalkori önmaguknak, ha összefutnának. A megkérdezett nők pedig változatos bölcsességeket osztanának meg fiatal énjükkel:

Játssz magaddal többet!

,,Játssz magaddal sokat, így ismered meg a saját testedet!" – mondaná Ashley, és igaza van, hiszen ha a saját testeteket nem ismeritek, hogyan akarjátok a párotoknak megtanítani, hogyan okozzon nektek örömet?

Csak finoman!

Mandy a jó csókra esküszik. Ha a csók isteni, a hancúr is az lesz. Szerinte is beszélni kell a vágyaitokról, hiszen senki sem gondolatolvasó.

Egy kis szóbeli ráhangolódás utáni együttlét misszionárius pózban vagy lovaglópózban számomra tuti recept. Azonban ha vadul betámadnak ott lent, az vágyölő!

Relaxálj!

Lisa azt tanácsolná régi önmagának, hogy relaxáljon, és tegye félre a problémákat, gondokat, ne agyaljon lepedőakrobatika közben.

Érezd a tested, élj benne! Ne azt figyeld, hogyan nézhetsz ki közben, és mit kellene csinálnod, hogyan. Így csak egyre idegesebb leszel!

A misszionárius póz egy vicc!

Sarah sosem csinálná hagyományos módon, az szerinte csak a kufirc előszobája.

A misszionárius póz egy vicc szerintem! Bemelegítésnek oké, de nem ez a fő attrakció!

Vess be több játékszert!

Rose elküldené magát játékszereket vásárolni.

Játékokkal az együttlét sokkal jobb, ne szégyelld magad emiatt, ha korbácsra vágysz, akkor szerezz be egyet!

Ne szégyelld, ha nem jutsz a csúcsra!

Mary nem gyakran jut el az élvezet csúcsára, és ezt fontos tudni, hogy a nők 10-15%-a nem is képes rá. A lényeg, hogy egyáltalán nem kell rosszul éreznetek magatokat emiatt!

Régen sem tudtam sokat róla, de most már legalább azt tudom, hogy nem kell szégyellenem magam azért, hogy amikor a párommal vagyok, nem mindig van.

Először tudatlan leszel, de nem baj!

Lila egyszerűen csak gyengéden hátba veregetné fiatalkori önmagát, és azt mondaná:

Először esetlen és tudatlan leszel, de majd jön valaki, akivel tökéletesen összeilletek, és minden jobb lesz!

Mint láthatjátok, nincs egyéni recept, mindannyian különbözőek vagyunk. Éppen ezért nem kell már az intim élet kezdetekor rástresszelni arra, hogyan viselkedjetek, vagy mit érezzetek majd az ártatlanságotok elvesztésekor. Nincs baj azzal sem, ha más a nemi irányultságotok, vagy ha változik a vágyatok az életetek során.

Egyszerűen csak legyetek önmagatok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.