Egyéb kategória

Várkonyi Andrea megosztotta legintimebb hálószobatitkait, amiket Mészáros Lőrinccel él át

Szeptember végén mondta ki a boldogító igen Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Házasságukra az egész ország kíváncsi, a műsorvezető az És ezt lehet? - Jogod van jól lenni című könyvében elárult néhány részletet magánéletükről.

vous - 2022.01.28.
Várkonyi Andrea megosztotta legintimebb hálószobatitkait, amiket Mészáros Lőrinccel él át

Várkonyi Andrea könyvében betekintést enged a magánéletébe, amelyben elárulja többek között azt is, hogy milyen számára a férfias férfi, és milyen a kapcsolata férjével – írja a Femina.

"A minőségi párkapcsolat az én felfogásom szerint az, amelyik minden értelemben kielégítő tud lenni. Én azt a férfit keresem, aki nemcsak a szerelmem, hanem barát is, szexpartner is, társ is" – olvasható a könyvében.

Számára a férfiassághoz hozzátartozik az is, hogy az ideális férfinak legyen egzisztenciája és ne a karrierje legalján álljon meg az életben:

Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik. Nem politikai hatalom, hanem az, hogy a pályáján nem a ranglétra alján áll, hanem fel tud mutatni valamit, amit elért, kiharcolt, saját érdemei, tudása, képzettsége alapján.

Várkonyi Andrea kitér arra is, hogy Mészáros Lőrinchez fogható párt, még nem talált. Úgy érzi igazi társra lelt az életben. Idilli mindennapjaikról és legintimebb pillanataikról is őszintén vallott a műsorvezető:

Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom.

Ti már olvastátok Várkonyi Andrea könyvét?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!