Intim

8 dolog, amit a pasiknak tudniuk kéne a nők kényeztetéséről, OTT

Ez a cikk nem kifejezetten nőknek szól, de jól jöhet a nőknek egy olyan cikk, amit megoszthatnak a pasikkal. Arról fog szólni, hogy a pasik jó lenne, ha tudnának néhány dolgot a nőkről, illetve az ő kapcsolatukról az intimebb részeikkel, meg arról, hogy mi jár a fejetekben akkor, amikor a pasi a hasatok alá veszi az irányt. Fejjel.

vous - 2022.05.22.
8 dolog, amit a pasiknak tudniuk kéne a nők kényeztetéséről, OTT

A Women'sHealth magazin nem teketóriázott, megint belecsapott a lecsóba, és nyíltan összeszedte azokat a pontokat, amelyekről tudnia kellene minden pasinak, aki úgy határoz, oltári örömöket szeretne okozni szerelmének ott lent. Apropó, ti hogy hívjátok?

Innentől a pasiké minden sor.

  • A nők kapcsolata a lenti részeikkel bonyolult. Vannak páran, akik soha nem is látták magukat alulról. Ne lepődjetek meg, ha kicsit megijedünk, ha elindulsz lefelé, de ez nem ellened szól. Legyetek kitartóak, ha kellően határozottak lesztek, nem fogunk ellenkezni.
  • Ne csak ismételd ugyanazt a mozgást. Minden nő más, és minden nőnek más esik jól, miközben odalent kényeztetitek őket. Van, aki vadul szereti, van, aki gyengéden. Tapasztaljátok ki, merjetek kérdezni és kísérletezni!
  • Ne féljetek bevetni valamilyen játékszert vagy a kezeteket. Minél több inger ér, annál jobb.
  • Észrevesszük, ha úgy próbáltok csinálni, ahogyan a felnőtt filmekben láttátok. Ne. Kérjük.
  • A "kis pöcköd" izgatása egy fontos része a szájjal történő örömszerzésnek, de nem az egyetlen része. Oké, tudjuk, felfedezni a csiklót olyan nektek, mint megtalálni a kulcsot Narniába, de könyörgöm, a többi részünk is ki van éhezve lent némi figyelemre ilyenkor.
  • Hagyjátok abba a szívogatást! Az nem baj, ha olykor bevetitek, de az alvázunk nem szőnyeg, amit állandóan szívogatni kell.
  • Nem baj, ha nem jutunk el a csúcsra közben. Engedd el. Értékeljük az erőfeszítéseiteket, és élvezni fogjuk minden pillanatát így is az éjszakának. Vagy másképp. Nem fogjuk színlelni a kitörő végkifejletet.
  • A lenti kényeztetés után nem minden nő szeret csókolózni. De van, aki igen. Nem vagyunk egyformák, kérdezzetek rá nyugodtan!

Még több hasznos és érdekfeszítő információt a Womens'Health magazin cikkében találtok. Hajrá, srácok! 

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.